Selena Gomez pravi, da bo vedno prisotna za Justina BieberjaSelena Gomez in Justin Bieber sta zagotovo imela svoj del vzponov in padcev. Od najlepšega hollywoodskega para sta postala najbolj skromna zveza doslej v tistem, kar je bilo kot bi mignil (kar lahko podoživiš skozi našo časovno linijo Jelene).

Jelena je poleg nekaj ~ terapevtskih ~ pesmi, ki sta jih navdihnili drug drugega in njuna burna razmerja, večinoma nadaljevala. Toda Selena želi nekaj jasno povedati: Z Justinom bosta vedno prijatelja.

V intervju z nemško revijo TV film , Je Selena razkrila, da čeprav bodo ljudje poskušali bivše usmeriti drug proti drugemu, bodo vedno imeli ljubezen drug do drugega. 'Spodbujamo drug drugega,' je dejala. 'Ljudje nas poskušajo obrniti drug proti drugemu, vendar to ne bo nikoli uspelo. Vedno se bomo podpirali. '

Awwww . Glede na to, da sta bila to dvoje prvi ljubezni in ni enostavno odreči nekoga, s katerim ste bili tako dolgo v svojem življenju, je čudovito videti, da sta Justin in Selena res zrela in si medsebojno podpirata debel in tanek. Čeprav njuna zveza ni več romantična, je prijateljstvo boljše kot nobeno razmerje.

Poleg tega to pomeni, da sodelovanje, ki ga svet ni imel, ko sta hodila, ni z mize, kajne? Dolgo smo čakali, Jelena!

Urejevalnik zabave Ko se v svoji sobi ne zataknem v povsem neproduktivno pijančenje Netflixa ali Tumblr, ki zalezuje Timothée Chalomet, iščem čudovite novice o slavnih, ki jih bo všeč sedemnajstim bralcem!To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.