Selena Gomez razkriva en razlog, zakaj si resnično želi, da bi morala v srednjo šoloŽivljenje zvezde Disneyevega kanala se zdi nenavadno glamurozno, saj ima neskončne priložnosti, da bi po vsem svetu posnel filme in glasbene video posnetke ter obiskal prireditve na rdeči preprogi. Nekako težko je verjeti, da bi se zvezdnikom, kot je Selena Gomez, ki je odraščala na Disneyevem kanalu, kdaj zdelo, kot da bi pogrešali nekaj tako vsakdanjega, kot sta telovadba v gimnaziji ali vrnitev domov.

Toda v nedavnem intervju z avstralsko radijsko postajo Nova 96.9 , Sel se je odkril slabosti tega, da je zvezda Disneyevega kanala in zamuja 'običajne' stvari v življenju.'V življenju obstaja ravnovesje, za katerega menim, da je normalno in mislim, da to, kar počnemo in kar imam rada, je zame normalno. Toda dejansko ni, ko ga pogledaš, «se je odrezala Selena. „Tako ne bi smeli vzgajati ali vzgajati ljudi, še posebej, če ste mlajši. Tako da, včasih. Ampak ne vem drugače. 'Sel je razkrila eno srednješolsko izkušnjo, za katero obžaluje, da jo je najbolj pogrešala - na maturantski ples.'Želel sem na maturantski ples, ljudje pa mislijo:' Oh, razočarani bi bili. ' Ampak rekla sem: 'Želim na maturantski ples!' Je rekla.Čeprav Selena živi izredno življenje, je vsekakor razumljivo in nekoliko pomirjujoče, da so ti superzvezde včasih zavidajo tako imenovano 'normalno' življenje.

Urejevalnik zabave Ko se v svoji sobi ne skrivam v povsem neproduktivnem prepihu Netflixa ali Tumblrju, ki zalezuje Timothée Chalomet, iščem čudovite novice o slavnih, ki jih bo všeč sedemnajstim bralcem!To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.