Selena Gomez je izdala novo blago za svoj singl 'Dance Again' v korist koronavirusu • Selena Gomez je v korist MusiCares izdala linijo izdelkov iz 80-ih let 'Dance Again'.
 • MusiCares je organizacija, ki podpira glasbenika, na katerega je vplival COVID-19.

  Že nekaj dni se nisem oblekla in kljub temu je tu Selena Gomez, ki vpliva na mene, da porabim ves svoj denar za kolekcijo izdelkov za njen novi singl 'Ponovno zapleši'. Pevka je pravkar spustila tričlansko vrstico in se skupaj MusiCares v korist olajšave zdravila COVID-19.

  Povezana zgodba

  Kolekcija 'Ponovno zapleši' se je na spletnem mestu SelenaGomez.com začela z običajnimi ugodnostmi: noro stilsko oblikovanimi in brezplačnimi digitalnimi albumi ob vsakem nakupu. Ko pa oboževalci kupujejo te majice (ki se gibljejo med 30 in 45 USD), bo del izkupička namenjen MusiCaresu. Nimam jih kje obleči, a vseeno jih želim kupiti VSE.  Dance Again Rdeča majica + Digitalni albumselenagomez.com30,00 USD NAKUPUJTE ZDAJ Zaupanje Rumeni dolg rokav + digitalni albumselenagomez.com45,00 USD NAKUPUJTE ZDAJ So Good White Tee + digitalni albumselenagomez.com30,00 USD NAKUPUJTE ZDAJ

  Vklopljeno Twitter , Je Selena delila novico ob glasbenem spotu za 'Dange Again.'  'Izšel je moj video o nastopu za Dance Again. Zdi se mi nekoliko nenavadno, da se sredi tako težkega časa za naš svet izda nekaj tako lahkotnega srca, vendar se mi zdi tudi dober opomin, da bomo to skupaj prebrodili, 'je zapisala pevka.  'Za vsak nakup novega izdelka Dance Again v moji trgovini bo del dobička koristil MusiCares COVID-19 Relief Fund,' je nadaljevala Selena v naslednjem Tweetu.  Ta vsebina je uvožena iz Twitterja. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

  Zdaj je izšel moj video o performansu za Dance Again. Zdi se mi nekoliko nenavadno izdati nekaj tako lahkotnega sredi tako težkega časa za naš svet, vendar se mi zdi tudi dober opomnik, da bomo to skupaj prebrodili. https://t.co/LBoDIx3jcu pic.twitter.com/muLSLcS2iA

  - Selena Gomez (@selenagomez) 26. marec 2020

  Ta vsebina je uvožena iz Twitterja. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

  Za vsak nakup novega izdelka Dance Again v moji trgovini bo del dohodka koristil MusiCares COVID-19 Relief Fund. https://t.co/GUrFQDsv5B pic.twitter.com/cNN0WtRmsa

  - Selena Gomez (@selenagomez) 26. marec 2020

  MusiCares je ustanovila Recording Academy, organizacija, ki stoji za podelitvijo nagrad Grammy. Po navedbah na spletni strani je bila fundacija ustanovljena za podporo glasbenikom, ki jih je prizadela svetovna pandemija.  'Snemalna akademija in z njo povezana dobrodelna fundacija MusiCares sta ustanovila Sklad za pomoč COVID-19 za pomoč našim vrstnikom v glasbeni skupnosti, prizadeti zaradi pandemije koronavirusa,' piše na spletni strani.

  Kliknite tukaj za nakup blaga .

  Sledite Kelsey naprej Instagram !

  Višji urednik sloga Kelsey je modni strokovnjak Seventeen.com in rezident Harry Potter nerd.To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.