Selena Gomez in Demi Lovato sta sinoči imeli najlepše srečanje na rdeči preprogiOktober 2017 nedvomno zahaja v knjige kot eden najboljših mesecev za oboževalce OG Disney Channel EVER. Mesec je, ko sta dve najboljši kraljici Disneyevega kanala okoli leta 2008, Selena Gomez in Demi Lovato, prepuščeni mimoidoči in na Instagramu po dolgih letih spopadanja v tišini izjavili svojo nesmrtno ljubezen in podporo.

Toda njuno prenovljeno prijateljstvo se ni ustavilo s sledenjem na Instagramu in nekaj krepkih komentarjev. Ne, sinoči so stvari postavili na povsem novo raven.Tako Selena kot Demi sta bili sinoči v Los Angelesu na podelitvi nagrad InStyle Awards, kar pa ni bilo vse šokantno. Dekleta se ves čas pojavljajo na istih prireditvah, a oboževalci nehajo pričakovati, da se bodo povezali na rdečo preprogo, kot v starih časih, odkar so padle. Kot sem že rekel, oktober 2017 je! Danes je nov dan!Dekleta so se odločila, da se skupaj poslikajo na prireditvi in ​​slika bo vaše srce Delene dvignila v nebesa.Modni model, Rame, Moda, Lepota, Obleka, Noga, Dogodek, Umetnost performansa, Model, Fotografija, Getty Images

Tukaj je od blizu:Modni model, Rame, Moda, Lepota, Obleka, Noga, Dogodek, Umetnost performansa, Model, Fotografija, Getty Images

Ste mislili, da boste še kdaj videli Selena in Demi, ki sta stali z roko v roki in sevali od ušesa do ušesa kot v starih časih? Nisem upal v strahu, da bi mi srce počilo, toda zaradi tega je bil ta trenutek še bolj veličasten!

Kot da bi leta 2011 teen Choice Awards znova!

Obleka, koktajl obleka, rumena, premiera, rdeča preproga, noga, preproga, dolgi lasje, stegno, dogodek, Getty Images

Lahko ostanejo takšni za vedno? Ne, to niso solze, ki mi tečejo po licih. Oči se mi kar potijo, prav?Noelle Devoe je spletna urednica za zabavo na spletnem mestu Seventeen.com. Sledite ji naprej Twitter in Instagram !


Ta vsebina je uvožena iz YouTuba. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu. Urejevalnik zabave Ko se v svoji sobi ne zataknem v povsem neproduktivno pijančenje Netflixa ali Tumblr, ki zalezuje Timothée Chalomet, iščem čudovite novice o slavnih, ki jih bo všeč sedemnajstim bralcem!To vsebino ustvarja in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.