Oglejte si Awesome Way Girls podpirajo študentko, ki so jo zaradi krila izpustili iz razredaKo se je študentka prava v Alžiriji v začetku tega meseca pojavila na izpitu, je nadzornik preizkusa menda ni pustil v učilnico, ker je bila oblečena v krilo s koleni.

Dekan pravne fakultete Univerze v Alžiru Mohamed Tahar Hadjar je za TSA Alžirija da podpira odločitev nadzornika in pravi: 'Nošenje kratkega krila ni dovoljeno na univerzi ... Zahteva spodobno obleko tako za dekleta kot za fante.'Razburjena zaradi šolske politike je študentka in režiserka Sophia Jama ustvarila Facebook stran imenovano 'Moje dostojanstvo ni v dolžini mojega krila.' V znak protesta zagotavlja sebi in drugim študentom prostor za izmenjavo slik nog.Kaj je narobe z mojo nogo, gospod Hadjar, rektor React iz pravne fakultete v Alžiru? Moje dostojanstvo ni v dolžini mojega krila. na Torek, 12. maj 2015

Spodbuja druge, da na svojo stran naložijo svoje selfije za noge, ne glede na vašo 'barvo noge, poreklo ali veroizpoved'. V intervjuju z Francija24 , Sophia je razpravljala o pomembnosti ustvarjanja prostora solidarnosti, rekoč: 'Žensko telo je postalo bojno polje v Alžiriji. Če bomo molčali, bomo ženske izgubile veliko od svojih pridobitev glede svobode na javnih mestih. 'V / T: Buzzfeed.comSem Liz, modna in lepotna deklica na Seventeen.com.To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.