Vzletno-pristajalna steza: Carolina HerreraBreskev, grafika, silhueta, umetnina, ptica, risanje, Oblačila, pričeska, obleka, rame, svečana oblačila, slog, enodelno oblačilo, moda, modni model, električno modra,Prebuditi se zgodaj zjutraj na prost dan ni bilo najlažje, toda SOOOOOO se je splačalo, ko sem prišel v oddajo Carolina Herrera ob 10. uri!

Ta oddaja je VELIKA in ljudje, ki se je udeležijo, so še bolj VELIKI! Poskrbel sem, da sem prišel tja zgodaj, da sem se lahko usedel na svoj sedež in preveril množico, ko so vsi vstopili. Sedela sem neposredno nasproti same Ane Wintour, bilo je tako kul! Takoj, ko sem mislil, da celotna scena ne more biti bolj dramatična, so se luči zatemnile in en sam reflektor je prižgal prvi model, ki se je strmoglavil po vzletno-pristajalni stezi do mešanega utripa.

Vsak videz je bil lepši od naslednjega, s teksturirano svilo in oblekami v oljčno zeleni, zlati in gem-vijolični paleti. To je bilo vsekakor doživetje in resnično upam, da imam to srečo, da bom v naslednji sezoni znova dobil dodaten sedež!P.S. Prebil sem se skozi oddajo ADAM, ne da bi me izrinil s sedeža! ;)Ljudje, Dogodek, Zabava, Svečana oblačila, Predstave, Moda, Predstava, Kostumografija, Oder, Predstava,To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.