Rowan Blanchard, Austin North in Sabrina Carpenter se poklonijo svoji učiteljici, ki je umrla v avtomobilski nesrečiKate Edwards, učiteljica na srednji šoli Oak Park v Oak Parku v Kaliforniji, je umrla v tragiki prometna nesreča v soboto zvečer v Round Rocku v Teksasu. Bila je ljubljena učiteljica več Disneyevih zvezd, med njimi Austin North, Olivia Holt, Rowan Blanchard in Sabrina Carpenter. V nesreči je umrla tudi Kateina mati Irene, njen oče Rick pa je v kritičnem stanju.

Austin je žalostno novico delil na Instagramu.Ta vsebina je uvožena iz Instagrama. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu. Ogled na Instagramu

Rowan in Sabrina sta se na Twitterju oglasila z besedami žalosti, ljubezni in podpore.Ta vsebina je uvožena iz Twitterja. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

Besede Kate Edwards ne pojasnijo, koliko mi pomeniš in še več. Če vam je v srcu, prosim, donirajte http://t.co/Ve9UZIN5Ga RT- Sabrina Carpenter (@SabrinaAnnLynn) 12. oktober 2015
Ta vsebina je uvožena iz Twitterja. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

Širi ljubezen. Bodite srečni. Živite tako, kot da je vsak dan vaše zadnje. Resnično nikoli ne veš, kako hitro je mogoče življenje odvzeti. Privilegirani smo, da živimo.- Sabrina Carpenter (@SabrinaAnnLynn) 12. oktober 2015

Kate je sodelovala z neodvisnim študijskim programom Oak Parka, zato je poučevala toliko znanih študentov.

Njen zaročenec Dave Foy je ustvaril a GoFundMe strani za kritje stroškov pokopa Kate in Irene ter dragih Rickovih zdravstvenih računov. Delno zaradi objav Austina, Rowana in Sabrine na spletu je internet pokazal izliv podpore in v samo štirih dneh zbral 42.000 USD (od cilja 100.000 USD).

V tem strašnem času se naša srca posvetijo Kateini družini, zaročencu, prijateljem in študentom.To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.