Razlog, da so te nogometašice okronale triletno deklico kraljica domov, vam bo zlomilo srcePo srečanju triletne deklice z resnimi zapleti na srcu je nogometna reprezentanca srednje šole v Koloradu okronala svojo kraljico domov.

Nogometna ekipa na srednji šoli Manual v Denverju v Koloradu si je v okviru projekta javne službe prizadevala, da je dvorišče male Avelynn spremenilo v čudovit travnik. Avelynn se je rodila s srčnimi zapleti in naj ne bi živela zadnjih šest tednov. Preživela je več operacij na odprtem srcu.'Ko smo videli, da je punčka odšla na svoj novi travnik, se je tako dotaknilo mojega srca,' je povedal Losseny Kone KTLA . 'Želela sem jokati.'Ko so nekaj časa preživeli z malčkom, so vedeli, da želijo zanjo narediti več. Tako so jo povabili na nogometno tekmo domov, kjer so jo okronali za kraljico domov!„To je nekaj, kar se nas je takoj dotaknilo in mislim, da je v tvojem življenju tako malokrat, da lahko začutiš takojšen vpliv; običajno trajajo dnevi, tedni, leta razmišljanj, ' rekel obrambni koordinator Benjamin Butler.Avelynn je nosila modro obleko, starši pa so jo spremljali ob sprejetju bleščeče krone.

'Njen današnji prihod tukaj je tisto, kar nas bo resnično spodbudilo in naša strast je tisto, kar potrebujemo kot ekipa in šola, da vidimo, kako to dekle odhaja in postane okronano za kraljico,' je dejala Loseeny. 'Nekaj, česar verjetno ne bo nikoli doživela, zato nam res veliko pomeni.'

Čeprav ekipa v igri ni zmagala, jih njihova osupljiva gesta v naših očeh naredi zmagovalce.To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.