Resnični odgovori na vprašanja o odnosihJezen par, ki sedi v kinu. Steve Debenport / istockPreberite njen nasvet glede zmenkov s prijatelji, fanti, ki se ne bodo predali, in še več!

V: Lansko poletje sem se 'hodil' s svojim najboljšim prijateljem, vendar ga je prekinil tik pred začetkom šolanja. Potem smo nekega vikenda šli skupaj v kino in zdelo se je kot zmenek, ker je bilo ob 9 ponoči. Ko sem ga vprašal o tem, je rekel, da sem mu všeč kot prijatelja. Popolnoma sem zmeden.

DO: Najprej je dobro, da prideš naravnost ven in ga vprašaš, kaj je. Njegov odgovor vzemite za resnično, da ste mu všeč kot prijatelj - zato želi preživeti čas z vami. (Verjetno bi šli pogledat večerni film s katero od svojih prijateljic, kajne?) Če se vam zdi, da vas vodi način, kako deluje do vas, je to nekaj, o čemer bi se želeli pogovoriti z njim. In če je resničnost taka, da se je pretežko družiti z njim kot samo s prijatelji, potem ni nič narobe, če si v prijateljstvu oddahnete, dokler ne boste preboleli svoje simpatije.V: Včasih mi je bil všeč ta fant, on pa nazaj. Zdaj sem nad njim, vendar on ves čas govori, da se ne bo dal. Iskreno, postaja nekako nadležno. Kako naj ga pripeljem do mene?DO: Najboljše, kar lahko storite, je, da ste s tem fantom jasni in neposredni ... in sliši se, kot da ste že bili. Zato mu še zadnjič povejte: 'Žal mi je, ampak odnehati moraš, ker te preprosto ne vidim takšne. In ker si tako vztrajen, mi je težko biti tvoj prijatelj - to je res neprijetno. Nočem se vam izogibati, toda če se boste še naprej trudili, ne morem biti v vaši bližini. ' Vem, da se to morda sliši nekoliko ostro, toda sliši se, kot da resnično potrebuje pomoč pri razumevanju, da ste presegli svojo simpatijo. In če ste bili tako jasni in se še vedno zavzema za to, ga boste morda morali nekaj časa ignorirati. Sčasoma bo to prebolel in našel koga drugega.V: S tem fantom sem se srečal lani in sva ga začela - pogovarjala sva se vsak dan, jedla skupaj, itd. Rekel mi je, da ne sme hoditi, potem pa je čez nekaj dni začel hoditi z nekom drugim. Bil sem popolnoma zlomljen! Sčasoma so se razšli in spet smo se družili ... dokler ni začel hoditi z nekom drugim. To se je pravkar končalo. Kakšen nasvet?DO: Fantje so lahko tako nadležni, kaj? S tem se moraš ravno odrezati, mrzli puran. Nič več kosila, pošiljanja sporočil, pošiljanja sporočil prek Facebooka ali česarkoli drugega, ker imaš prav, imel je priložnost biti z vami in ga je prepihnil ... dvakrat! Ne morete si dovoliti, da bi bili dekle, h kateremu prihaja nazaj med dekleta. Zelo težko je oditi od fanta, ki vam je všeč, vendar si zaslužite biti z nekom, ki dobro ravna z vami, se trudi in vas ne bo pustil takoj, ko pride drugo dekle. Torej veliko sreče in čeprav vem, da zdaj ni več tako, ti volja sčasoma ga preboli!

XO,

AmberAvtorica Amber Madison Prispevek avtorjaAmber Madison je Sedemnajst sodelujoči urednik in avtor Hooking Up: Dekliški splošni vodnik o seksu in seksualnosti . Zastavite ji svoja najtežja vprašanja na seventeen.com/getadvice . To vsebino ustvarja in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.