Vprašanja s Chloe Bridges iz Camp Rock 2Chloe BridgesPoletje se morda zateka, na srečo bomo dobili še en posnetek zabave, ko Camp Rock 2: The Final Jam premiere na Disneyevem kanalu 3. septembra ob 20. uri po srednjeevropskem času. V filmu igra stara posadka (Demi Lovato, Jonas Brothers, Alyson Stoner in Meaghan Martin), vendar je v tem filmu tudi nekaj svežih obrazov.

Chloe Bridges je ena izmed njih! V tem filmu igra ljubezensko zanimanje lika Nicka Jonasa (pazi na najbolj prikupno sceno, ko ji zapoje pesem 'Introducing Me'!)

Sedemnajst dobil priložnost, da se usede in se pogovori s Chloe o vsem. Oglejte si spodnji intervju!17. : Torej, podarite nam svoj lik.Chloe : Moj lik je Dana in je hči režiserja Camp Star, ki je tekmec Camp Rocku. Res je prikupna in Nate - Nickov lik - ji nekako pade in je malo podoben Romeo in Julija...17. : Kako je videti tako tesno sodelovanje z Jonas Brothers?Chloe : Slišiš, da so prijetni in si všeč: 'V redu, nihče, ki je tako znan, ne more biti tako prijeten.' So pa tako prijazni in res nadarjeni, zabavni in odlični ljudje. Trudili so se, da se je igralska zasedba veliko družila. Skupaj smo delali stvari, kot so dirke z vozički in golf z golfa. Bilo je zabavno.

17. : Ste v mlajših letih hodili na poletni tabor?

Chloe : Najbolj se ga spominjam, ko sem šel v ta umetniški tabor. To ni bil kamp za spanje, je pa bilo res zabavno. Ukvarjali smo se z lončarstvom in slikanjem.17. : Na snemanju filma ste bili veliko na prostem Camp Rock 2 . Ste se naučili kakšnih lepotnih trikov za spopadanje s podnebjem?

Chloe : Moji lasje postanejo res vroči, zato uporabljam razmaščevalni serum znamke Bumble and Bumble, pa tudi maroško olje je nekaj zelo dobrih stvari. Poleg tega ne morem živeti brez balzama za ustnice Burt's Bees!

Ste navdušeni nad Camp Rock 2 ? Ste ljubosumni, da je Chloe tako tesno sodelovala z Nickom? Pustite komentar spodaj!

To vsebino ustvarja in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.