Psihična pisateljica FanFic razkriva, kako je vedela, da se Taylor Swift in Tom Hiddleston srečata na Met GalaPo objavi novic, da sta Taylor Swift in Tom Hiddleston hodila, je bilo čudno odkrito da je oboževalka po imenu Jennifer Stanley, še preden je HiddleSwift sploh nastopil na tej skali na Rhode Islandu, napovedala, da se bosta srečala in zaljubila pred dvema letoma.

Jennifer je prejšnji teden razkrila, da jih je začela pošiljati skupaj, čeprav se še nikoli niso srečali, ker si je predstavljala, da sta se njihovi pozitivni, optimistični osebnosti dobro povezali. Še bolj čudno je, da je celo napovedala, kje točno se bosta srečala: Met Gala.Torej, ali je Jennifer znana ljubezenska psihična oseba, ki zna predvideti romantike zvezd že leta, preden se uresničijo?No, ne. Očitno je bil način, kako je Jennifer prišla do svoje srhljivo natančne zgodbe, veliko bolj praktičen. Svoj proces napovedovanja prihodnosti je razložila Bustleu :'Pravkar sem opravila eno iskanje v Googlu, ki je trajalo eno minuto, da bi ugotovila, katere dogodke bi si kdaj potencialno prekrižala, če bi bila na dveh ločenih področjih dela,' je pojasnila. 'Met Gala je bil resnično edini dogodek, na katerem se je lahko kdaj zgodilo. Želel sem samo, da bi moje raziskave podkrepile moje oboževalce. 'Čeprav bi radi verjeli, da Jennifer samo z Googlom prikriva dejstvo, da je resnično uporabila kristalno kroglo za napovedovanje HiddleSwift, je Met Gala resnično edini dogodek, ki bi ga ti dve zaljubljeni ptici lahko prečkali, zato je njena zgodba odjavi.

Še vedno mislimo, da je bila čarovnija, v redu?

Urejevalnik zabave Ko se v svoji sobi ne skrivam v povsem neproduktivnem prepihu Netflixa ali Tumblrju, ki zalezuje Timothée Chalomet, iščem čudovite novice o slavnih, ki jih bo všeč sedemnajstim bralcem!To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.