Ravnatelj poziva srednješolce, da protestirajo proti kodeksu oblačenja 'Super'Skupini srednješolcev v Massachusettsu je bila prepoved šole proti joga hlačam in gamašam nepravična, zato se je več kot 200 deklet pridružilo dogodku na Facebooku, imenovanem 'Prvi dan = joga hlače', ki se je zavezalo, da bo prepovedana oblačila nosila prvi šolski dan kot protest. V odgovor je šola revidirala politiko, ki dovoljuje joga hlače in gamaše pod obleke, krila ali kratke hlače. Odkar je zgodba postala virusna, je ravnatelj pretehtal novice.

Namesto da bi bili razočarani nad učenci, je za William Capeod dejal direktor regionalne srednje tehnične šole Cape Cod Ljudje 'navdušen je.''Zdelo se nam je super,' je rekel rekel . „Ta država je bila ustanovljena na uporu. Ta država je bila ustanovljena z protestom in spoštujemo otroke, ki želijo spregovoriti in pokazati svojo identiteto in kdo so. 'Njegovo spoštovanje do študentov je fantastično. Ali se to veliko spremeni? No, v resnici ne. Čeprav so bile obleke čez hlače v letošnji sezoni glavni trend vzletno-pristajalne steze, ne vidimo tega trenda, ki bi poskakoval z vzletno-pristajalnih stez na hodnike.Politika očitno obstaja tako, da študente nauči, kako se profesionalno obleči za svoje delovno mesto, kar je pri Cape Tech (kot je znana šola) še posebej pomembno, ker gre za poklicno šolo. Toda nekateri študentje razlage ne kupijo - pravijo, da je to tanko zakrit izgovor za seksizem.'Ne moremo si pomagati, da smo rojeni deklici in tudi tega ne bi smeli plačati, ker se fantje ne morejo' nadzorovati ',' je zapisala Emily Connolly, 16, avtorica dogodka 'Prvi dan = joga hlače'.

'Mislim, da določajo pravila, ker se fantje motijo,' je predsednica višjega razreda Seana Aiolupotea povedala Cape Cod Times . „Ne nosimo jih, da bi pritegnili pozornost ljudi; nosimo jih, da nam je udobno. '

Prvi šolski dan v Cape Techu prihaja kmalu 2. septembra, zato bomo videli, kako se bo to odvijalo.To vsebino ustvarja in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.