Showrunner 'Pretty Little Liars' I. Marlene King razkriva kontroverzen zaplet, ki je privedel do intenzivne reakcije TwitterjaThe Lepi mali lažnjivci zadnja epizoda, 'Til DeAth Do Us Part', je povzročila, da so oboževalci poslali več kot 1,7 milijona norih tweetov, zaradi česar je začasno najbolj objavljena epizoda leta 2017 . (Štiri tedne kasneje je Igra prestolov sezona 7 premiera na vrhu 2,4 milijona tweetov .) PLL in Twitter gresta z roko v roki, tako kot arašidovo maslo in žele ali palisander in skrivnosti. Ampak, če se spomnite, je bil Twitter ob premieri serije leta 2010 relativno nova platforma. V eseju za Marie Claire , showrunner I. Marlene King je zapisala, da jo je igralska zasedba predstavila na Twitterju med snemanjem pilota - trenutek, ki je spremenil način, kako se je povezala z PLL navijači za vedno.

Sprva pravi, da ji ljubitelji knjižne serije niso zaupali, da je ljubljene like prevedla na zaslon. Toda sčasoma si je zaradi nenehne komunikacije Marlene z oboževalci na Twitterju prislužila njihovo odobritev.'Navijačem sem obljubil, da bom vedno spoštoval njihove izjemne zahteve / zahteve, naj v knjigah obdržim glavne junake zvestim osebnostim - in dolgo po tem, ko nam je zmanjkalo 'knjižne zgodbe', sem nadaljeval z vztrajanjem. namere in celovitost likov. Skozi vse PLL-ove zasuke, zavoje, vzpone in padce sem izpolnil obljubo. Verjamem, da tudi zato, čeprav bi se zgodba obrnila, oboževalci morda ne bi želeli videti, so še vedno ostali zvesti oddaji. Vrnili so se za naslednjo epizodo. '

To je dobro delovalo sezono in pol, dokler se Marlene ni odločila, da bo razmerje Arije in Jasona popeljala v novo smer.V knjigah se Aria dotakne Jasona, občasno se družijo, a on ji nikoli ne vrne resno občutkov - in kar je bistveno, nikoli ne postaneta fizična. Toda epizoda 209 z naslovom 'Picture This' (Marlene pravi, da jo nekateri oboževalci imenujejo 'epizoda #Jaria') je vse spremenila.'Tisto noč, ko je bila epizoda predvajana, sem bil na snemanju z Lucy Hale in nevihta je sprožila sproti. Vedela sem, da oboževalci, ki so poslali Ezrijo (Ezra in Aria), ne bi bili zadovoljni, če bi Aria poljubila Jasona, vendar nisem bil pripravljen na sveti pekel, ki me je deževal. Lucy je prejela nekaj padavin, vendar je bila večina namenjena samo meni. Bil sem osredotočen na tisoče žaljivk - nekaj o mojem pripovedovanju zgodb, vendar večinoma osebnih napadov. Bil sem bolj presenečen kot razburjen, toda ko so se žalitve spremenile v grožnje, sem pritisnil gumb za premor.
Nekaj ​​dni sem ostal brez družabnih dogodkov, dokler me nanj niso opozorili, da je na spletnem mestu Twitter objavljal »WeLoveMarlene«. S časom za obdelavo poljuba Jaria so jih družabni pogovori med oboževalci združili z nalogo, da me zvabijo nazaj. Želeli so odgovoriti na njihova vprašanja in želeli so, da vem, da jim je žal. Še vedno so bili jezni zaradi tega poljuba, vendar so bili vseeno navdušeni nad ogledom oddaje. To je trenutek, ko je #PLLArmy postala moja #PLLFamily. Vedela sem, da bo neviht še več. Nekatere bi bilo enostavno prepereti, druge pa bi zahtevale več odmorov od dialoga, ki sem ga rad delil z našimi oboževalci. V času teh Twitter-jev, tako težko, kot da bi bil tarča ostrih kritik, bi se spomnil, da sem imel srečo, da so bili naši oboževalci dovolj zaskrbljeni, da bi se jezili na like, ki niso resnični ljudje. '
Ta vsebina je uvožena iz YouTuba. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

Na srečo so se Marlene in oboževalci na koncu naučili sobivanja na Twitterju. In leta po tem, ko je igralska zasedba Marlene predstavila, kako uporablja spletno mesto, se je prijela za zaščito pred uporabniki Twitterja, ki so šli predaleč.Ta vsebina je uvožena iz Twitterja. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

Prijatelji in družina PLL, če vas kdo ustrahuje, ga utišate ali blokirate. Vi imate moč.

- I. Marlene King (@imarleneking) 19. junij 2016

Marlene je tudi razkrila Marie Claire da je nekaj dni po predvajanju finala ostala zunaj družabnih omrežij, ker 'ni želela, da bi odzivi oboževalcev spremenili način, kako [se je] počutila glede epizode in trdega dela, ki so ji vsi prispevali.' Gledala je z igralsko zasedbo in pisatelji ter uživala v zadnjih skupnih trenutkih predstave.

Pozneje, ko se je vrnila na Twitter, so jo oboževalci zataknili v svojo največjo pritožbo iz finala: zamujeno priložnost za romantičen Spobyjev poljub.'Ko je Toby od Alexa Drakea poznal pravega Spencerja, smo vsi omagali. Za nas je bil to globoko globok in romantičen trenutek in mislil sem, da se bodo oboževalci Spobyja počutili enako. Šele naslednji dan, ko sem tiskal, sem vedel, da mi oboževalci dajejo sveti pekel na družabnem spoju, ker Spoby ni delil zadnjega poljuba. Ali bi lahko pozneje v to sceno napisal poljub? Seveda, ampak ali bi bilo dobro pripovedovanje zgodb glede na njihove okoliščine? Mislim, da ne - toda v redu je, če se oboževalci Spobyja ne strinjajo z mano. Še vedno sem hvaležen za njihovo strast in lahko se strinjamo, da se ne strinjamo. Navsezadnje smo #PLLFamily. '

Torek zvečer Twitter nikoli ne bo isti.

Hannah Orenstein je pomočnica urednika funkcij na Seventeen.com. Sledite ji naprej Twitter in Instagram !

To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.