Model Plus velikosti Georgina Burke slami blagovne znamke za uporabo ukrivljenih modelov za 'Shock Value'Georgina Burke je bila obraz Torridove linije z Rebel Wilson in je tudi po njenem vzoru Dodatek Elle . Kot model plus-size bi si mislili, da bi 100-odstotno zaostajala za gibanjem plus-mode, toda Georgina ima nekaj zelo pomembnih mnenj o blagovnih znamkah, ki oddajajo plus modele, ne zato, da bi spodbujala vključevanje, ampak da bi v medijih preplavila.

'To je nekako žalostno, ker je skoraj tako, kot da imajo blagovne znamke plus modeli za vrednost šoka, da bi bili opaženi. Ne bi smelo biti tako, «je povedala To . 'Te kampanje bi bilo treba sprostiti in se to preprosto zgodi, nato pa še eno. To se ne sme zgoditi le občasno. Potrebujemo srečen medij, da uporabimo model plus, nato pa posnamemo tudi model ravne velikosti in jih prepletemo, namesto da bi vse ločili, 'Vsekakor ima točko. Čeprav je v oglaševalskih akcijah vse pogosteje (🙌) videti modele plus-size, v istih oglaševalskih akcijah ni tako pogosto videti modelov različnih oblik in velikosti.'In želim si, da ljudje v industriji ne bi imeli napačnega prepričanja, da modeli' plus 'niso tako okretni ali da se ne moremo premikati ali da nismo dovolj sposobni kot model naravne velikosti, ker menijo, da nas naša velikost omejuje , «Je nadaljeval Burke. 'Ko me kdo vpraša:' Kaj počneš? ' Jaz rečem: 'Jaz sem model - ravno v večji meri.' To je vse.Upajmo, da bo več blagovnih znamk v svoje kampanje začelo vključevati modele vseh oblik in velikosti. Komaj čakamo, da vidimo, kaj bo Georgina nadaljevala!Sledite @Seventeen na Instagramu za več novic o telesu!

Višji urednik sloga Kelsey je modni strokovnjak Seventeen.com in prebivalec Harryja Potterja.To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.