Ljudje so resno vznemirjeni, ker so se le beli modeli sprehodili po vzletno-pristajalni stezi do Beyonceine 'formacije'Razstava vzletno-pristajalne steze Misha Collection je velik dogodek na avstralskem tednu mode, z odprtjem in zaprtjem predstave Belle Hadid pa je bil včeraj zagotovo zvezdniški dogodek. Modeli so bili videti čudovito v oblačilih oblikovalke Aussie, Bella pa jo je ubila. Vendar je bil del oddaje, ki se občinstvu in mnogim ljudem v družabnih omrežjih NI dobro odrezal.

Potem ko je IMG Models (podjetje, ki zastopa Bello) objavilo videoposnetek finala na Instagramu, Yahoo Style opazil, da je pesem Beyonceina 'Formacija' do in da v celotni oddaji ni bilo ENEGA črnega modela. Uf.Ta vsebina je uvožena iz Instagrama. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu. Ogled na Instagramu

'Formacija' ni samo pesem barvnim ženskam. Gre za himno o tem #blackgirlmagic in biti samozavestna temnopolta ženska. Številnim se je torej zdelo problematično, da vsi beli modeli končajo predstavo, ko hodijo do pesmi.Te občutke lahko vidite v komentarjih na IMG-jevi objavi v Instagramu. 'Ta pesem je oda močnim temnopoltkam po vsem svetu, kje so torej temnopolte ženske ???' vpraša ena oseba. Drugi pravi: 'Kakšna žalitev pesmi !!!! Ko ni niti enega črnega modela? 'Mnogi hitro poudarijo, da je Bella ODLIČNO opravila, žal je, da njen velik odmor na vzletno-pristajalni stezi zasenči slaba izbira pesmi.Ta vsebina je uvožena iz Instagrama. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu. Ogled na Instagramu

Kot poudarja Yahoo Style, pomanjkanje raznolikosti na vzletno-pristajalni stezi ni nič novega. Glede na Fashion Spot , modeli v jesenski sezoni vzletno-pristajalne steze (New York, London, Milano in Pariz) so bili 75,25-odstotno beli.

Misha Collection trenutno ni odgovoril na prošnjo Seventeen.com za komentar.

Sledite @Seventeen na Instagramu.Sem Liz, modna in lepotna deklica na Seventeen.com.To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.