Ljudje obtožujejo Kylie Jenner, da je ukradla ta pogled Coachelle drugega InstagrammerjaKo gre za znane osebnosti in njihove obleke Coachelle, gredo ven, načrtovanje oblek pa se zagotovo začne že pred samim festivalom.

Kylie Jenner je zagotovo ena izmed zvezdnic, ki načrtuje vsak videz, seveda pa je trendseterka, kakršna je. Zato so bili oboževalci presenečeni, ko so izvedeli, da je morda enega od svojih videzov v celoti prepisala iz manj znanega Instagrammerja.Zadevna obleka je bil bikini z bleščicami z očmi, ki ga je Kylie ta vikend pokazala na Snapchatu.Ta vsebina je uvožena iz Instagrama. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu. Ogled na Instagramu

Orlooki oboževalci so opazili, da je obleka skoraj popolnoma enaka obleki a Novozelandski Instagrammer imenovan Brit Day delila pred dvema tednoma - vse do njenih pastelnih mavričnih francoskih pletenic.Oboževalci so takoj začeli izražati svoje razočaranje v komentarjih Britine objave Insta, šokirani, da je Kylie glede na datum, ko je Brit naložil, morda vzela nekaj major navdih od nje. To, ali pa je bilo ogromno, zelo veliko naključje.Brit Day Instagram / BritDay121

Čeprav bi bili številni modni napredni Instagrammerji morda obkljukani ob misli, da bi nekdo tako velik, kot je Kylie, kopiral njihov videz in si zaslužil zasluge za to, se zdi, da Brit celotno situacijo sprejema v strahu. Navsezadnje je posnemanje najboljša oblika laskanja!

Na koncu je objavila svojo prvotno obleko poleg Kylie, ki jo je označila #whoworeitbetter in #shesababe, s čimer je dokazala, da tega sploh ne jemlje preveč resno.

Ta vsebina je uvožena iz Instagrama. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu. Ogled na Instagramu Urejevalnik zabave Ko se v svoji sobi ne skrivam v povsem neproduktivnem prepihu Netflixa ali Tumblrju, ki zalezuje Timothée Chalomet, iščem čudovite novice o slavnih, ki jih bo všeč sedemnajstim bralcem!To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.