Na eni fotografiji Tess Holliday dokazuje, da so velikosti oblačil šalaVes čas slišite, da 'velikost ni pomembna', vendar je vseeno nadvse moteče nositi več različnih velikosti iz vseh različnih trgovin. Zaradi tega je spletno nakupovanje najslabše! Model Plus velikosti Tess Holliday z najnovejšim Instagramom dokazuje, kako resnično je to res.

Ker je v zadnjem letu postala znana, z njo Ljudje mag pokrov in več modnih kampanj , Tess se je morala spoprijeti s sovražniki, ki pravijo, da ni videti tako velika, kot trdi, da je 22. Nekateri pravijo, da je videti večja, drugi pa, da je videti manjša. (Dodatni dokaz, da velikost nič ne pomeni!) Medtem ko je čistila svojo omaro za veliko prodajo oblačil, ki jo ima v Kaliforniji, je posnela nekaj oblačilnih oznak, da bi pokazala, kako različna je velikost posamezne znamke. Ena obleka ASOS Curve je 22, obleka Mocloth je 3-krat, prirezan kroj Forever 21 pa je velikosti L. To je velika razlika v velikosti! Kljub temu poudarja, da je to nekaj njenih najljubših blagovnih znamk, ker so dosledne pri svojih lastno določanje velikosti. To pomeni, da čuti, da vsaj veš, kaj dobiš, ko greš v to trgovino.Ta vsebina je uvožena iz Instagrama. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu. Ogled na Instagramu

Preglednost Tess glede velikosti in lepotnih standardov je res tako osvežujoča.Ta vsebina je uvožena iz Instagrama. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu. Ogled na Instagramu Sem Liz, modna in lepotna deklica na Seventeen.com.To vsebino ustvarja in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.