OMG Zendaya je skoraj skočil iz avtomobila, da bi pobegnil ~ Nori ~ voznik!Zendaya že veva, kako se lahko graciozno obnaša do smešno stresnih situacij, od zapiranja ljudi, ki kritizirajo njene izbire las na podlagi neprimernih stereotipov ali ljudi razbija pogled njenih staršev . Toda v najnovejši epizodi Punk'd , Zendayina sposobnost obvladovanja kakršne koli situacije s predavanjem je bila preizkušena!

V smešni šaljivi oddaji so za pomoč pri potegavščini angažirali Z-jevega najboljšega Trevorja Jacksona.Trevor in Z sta se odpravila v film, da bi ugotovila, da mora njun voznik s seboj pripeljati še mlado hčerko, ker mu je varuška odpovedala. Ko voznik ugotovi, da je Z superzvezdnik, jo začne gnjaviti, da hčerki sklene pogodbo o petju. Zendaya poskuša ostati elegantna, spodbuja mlado dekle, da poje in sledi svojim sanjam, toda voznikovi nenehni prošnji, naj Z pomaga, da odkrije njegovo hčerko, postanejo ... no, nerodno.Stvari odnese predaleč, ko Zendaye in Trevorja noče spustiti iz avtomobila, dokler hčerki ne skleneta pogodbe. Kaj torej počne Zendaya pred možnostjo, da jo bo ugrabil njen voznik? Poskuša skočiti iz avta ... medtem ko se ta premika. Resno.Spodaj si morate ogledati epski trenutek (Zendayina potegavščina se začne pri 10 minutah)!Ta vsebina je uvožena iz YouTuba. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

Čeprav je potegavščina smešno gledati od zunaj, si lahko predstavljamo, da je bila Zendaya v tem trenutku nadvse strašljiva. In tudi ob možnosti, da bo Z-zvezda, jo je še vedno nikoli se ni izgubila v redu!

To dekle je resnično zver! In vzela je celoto Punk'd potegavščina kot šampion ... čeprav se ji zdi, da je slutila, da jo postavljajo. Zendaya ni norec!

Urejevalnik zabave Ko se v svoji sobi ne skrivam v povsem neproduktivnem prepihu Netflixa ali Tumblrju, ki zalezuje Timothée Chalomet, iščem čudovite novice o slavnih, ki jih bo všeč sedemnajstim bralcem!To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.