OMG, Calvin Harris in Katy Perry so svoj glasbeni video posneli istega dne, ko je Taylor Swift spustil 'Look What You Made Me Do'Ta vsebina je uvožena iz YouTuba. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

Calvin Harris je v nedeljo izpustil svoj glasbeni video 'Feels', v katerem sodelujejo Katy Perry, Pharrell in Big Sean!

Kakšen zabaven dan, če spustite glasbeni video!Veste, kdo je še mislil, da bo nedelja čudovit dan za predstavitev novega videoposnetka? Taylor Swift. Tako kot v Calvinovi bivši in Katyni nadomestki - Taylor Swift.Pravzaprav Taylor celo namigovala tako na Calvina kot na Katy v njenem videu 'Poglej, kaj si me naredil'.Kakšno popolno naključje!To vsekakor ni poskus zasenčenja ali razburjenja drame ali ohranjanje nenehnih sporov!

Ne, sploh ne, tu ni videti ničesar, razen Katy, ki se je namotala v dolgi platinasti lasulji in Calvina, ki je brenkal po kitari.

Hannah Orenstein je pomočnica urednice funkcij na Seventeen.com. Sledite ji naprej Twitter in Instagram !To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.