Nova visokotehnološka zapestnica prijateljstva vam omogoča pošiljanje ~ tajnih ~ sporočil vašemu BestiejuPrijateljske zapestnice so pravkar dobile futuristični preobrat z novim ubijalskim pripomočkom, imenovanim Žalosten . Ta dodatna oprema je tako visokotehnološka, ​​da je precej podobna nošenju vesoljske ladje na zapestju.

Zapestnica ima vse vrste prijetnih funkcij - lahko spreminja barve in odtise, zasveti v ritmu vaše glasbe, pošilja vibracijska sporočila in se sinhronizira z zapestnico vašega bestieja.Vzorec, siva, srebrna, naravni material, nakit za telo, Žalosten

Gemio ima zamenljive odtise, s katerimi lahko trgujete s prijatelji, lahko pa tudi izberete osebno barvo prek sistema za barvno skeniranje. Torej, če vaša sestra ziba zvezdno vodno vrečko, lahko optično preberete barvo in vaš Gemio bo spremenil barvo, da se bo ujemala! Z aplikacijo Gemio Design Studio lahko tudi sami naredite svoj tisk za edinstven videz.Če želite poslati sporočila svojemu bestiju, preprosto sinhronizirajte svoje zapestnice v aplikaciji MyGemio. Preko aplikacije lahko pošiljate vibracije ali svetlobne kode. Kot bi se, če bi se vi in ​​vaš BFF odločili, da vroče roza pomeni 'ravnokar sem naletel na svojo simpatijo,' jo boste znali srečati v kopalnici in se čim prej pogovoriti, ko bo vaš Gemio utripal roza! Obvestil vas bo celo, če je vaš prijatelj v bližini.Izdelek, Pisava, Dodatki za kostume, Dodatki za steklo za oči, Zapestnica, Simbol, Dobava za hišne ljubljenčke, Žalosten

Ta eleganten pripomoček je tudi popoln dodatek za zabave. Z vgrajenim mikrofonom bo zapestnica utripala v taktu pesmi!Zapestnice Gemios bodo izšle spomladi, vendar jih lahko prednaročite zdaj Spletna stran ! Če naročite do 31. decembra, zapestnice znašajo 80 USD, redna cena pa je 120 USD. To je precej zajetna cena, vendar se zabava, ki jo boste imeli s svojim bestijem, popolnoma splača.

Sledite @Seventeen na Instagramu za vse najbolj modne trende!

Višji urednik sloga Kelsey je modni strokovnjak Seventeen.com in rezident Harry Potter nerd.To vsebino ustvarja in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.