Več dokazov '13 razlogov, zakaj 'prihaja v 2. sezono: Ross Butler je pravkar izpadel iz' Riverdalea 'Reggie Mantle je lahko prebivalec Airheada Riverdale High, ki neprestano ustrahuje Archieja in Jugheada na Riverdale , vendar to ne pomeni, da ga v šovu še niste vzljubili. Navsezadnje vsaka oddaja potrebuje svoje nasprotnike in kar se tiče antagoniziranja, jo Ross Butler ubija kot Reggie (ubija to - ne Jason Blossom).

Zato boste o najnovejšem uničeni Riverdale novice o oddaji: Reggie bo v drugi sezoni prenovljen, kar pomeni, da v oddaji ne bo več Rossa Butlerja!TVLine poroča, da je Rossov urnik preveč nor, da bi se prilagodil povečani vlogi Reggieja v drugi sezoni.'Všeč nam je tisto, kar je Ross naredil z vlogo Reggieja [v tej sezoni], toda zaradi zavezanosti drugim projektom ga nismo mogli uporabiti skoraj toliko, kot bi si želeli,' ustvarjalec serije Roberto Aguirre-Sacasa je za TVLine povedal v izjavi . '[Naslednjo sezono] želimo še več Reggieja v naši oddaji - on je Archiejev tekmec! - in ker Ross ni na voljo za vrnitev v Riverdale, iščemo novega Reggieja. To so veliki čevlji za napolniti, vendar smo prepričani, da lahko najdemo igralca, ki je tako smešen in seksi kot Ross. In seveda vsi želimo Rossu vse najboljše. 'Vprašanje je: Zakaj je Rossov urnik tako natrpan?Navijači imajo precej dobro idejo o tem, kaj bi Rossa lahko povezali v bližnji prihodnosti: 13 razlogov, zakaj ! Ross je v seriji igral všečnega jocka Zacka. Čeprav se uradno ni govorilo, da bo ubežala serija Netflix dobila drugo sezono, obstaja veliko teorij o tem, kako je prva sezona namignila na drugo se dogaja. In po velikem uspehu prve sezone se zdi, da je nadaljevanje neizogibno.

Torej bi lahko Ross preveč zaposlen, da bi se vrnil v Riverdale High? Twitter misli tako - in Riverdale oboževalci tega niso zadovoljni. Predvsem zato, ker mislijo 13 razlogov, zakaj ne potrebuje druge sezone in Rossa imajo radi kot Reggieja.Ta vsebina je uvožena iz Twitterja. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

Zakaj morajo narediti drugo sezono 13 razlogov? Od vseh predstav, ki bi morale biti ena in končana. Tako jezen zaradi izgube Rossa kot Reggieja.

- To ni naslov (@ Poligirl25) 26. april 2017

13 razlogov, zakaj Po drugi strani pa so oboževalci tukaj še za Zacka Dempseyja!

Urejevalnik zabave Ko se v svoji sobi ne skrivam v povsem neproduktivnem prepihu Netflixa ali Tumblrju, ki zalezuje Timothée Chalomet, iščem čudovite novice o slavnih, ki jih bo všeč sedemnajstim bralcem!To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.