Režiser filma 'Maze Runner' natančno razkrije, kako dolgo si mora Dylan O'Brien opomoči od tragične poškodbe na snemanjuPrejšnji teden je bilo razkrito, da Dylana O'Briena so tragično povozili z avtom med snemanjem kaskadeta za tretji obrok Tekač v labirintu filmska serija, Smrtno zdravilo . S poročili, da so Dylana z več zlomljenimi kostmi prepeljali v bolnišnico in ustavili proizvodnjo Smrtno zdravilo , so številni oboževalci hitro sklepali in mislili, da je najslabše.

Toda režiser filmov Wes Ball je na Twitterju pomiril strahove oboževalcev in jim zagotovil, da bo Dylan, čeprav je bil poškodovan, kmalu spet na delu.Ta vsebina je uvožena iz Twitterja. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

pic.twitter.com/Z0tTdB7yNp- Wes Ball (@wesball) 19. marec 2016

Če ne morete prebrati prispevka, je tu besedilo Wesovega zapisa oboževalcem: 'No, v zadnjih dneh je bil vihra čustev. Preplavili so me občutki jeze, žalosti in krivde. Toda na koncu se mi zdi le globoka ljubezen in spoštovanje do Dylana. Je trden piškot. Žal mi je za žalost, ki jo je ta nesreča povzročila njegovim prijateljem in družini ter moji čudoviti igralski zasedbi in ekipi. Strašno je videti, da se tvoj prijatelj poškoduje, toda na srečo bo Dylan v redu. Po nekaj tednih počitka in okrevanja se bo spet zagnal in končal našo avanturo skupaj. Vse najboljše.'Čeprav je uničujoče, da Dylan med okrevanjem po nesreči ne deluje, je vsekakor tolažilno vedeti, da se bo čez nekaj tednov spet zagnal.Počuti se bolje, Dylan!

Urejevalnik zabave Ko se v svoji sobi ne skrivam v povsem neproduktivnem prepihu Netflixa ali Tumblrju, ki zalezuje Timothée Chalomet, iščem čudovite novice o slavnih, ki jih bo všeč sedemnajstim bralcem!To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.