Mayin Cool Vegasov tematski rojstni vikend!poskuša kostume za zabavo

zabava v Las Vegasu

Ker je v nedeljo pred vmesnim tednom padel moj 19. rojstni dan, sva s prijatelji praznovala petek in soboto prej - dva dni, ki sta se na koncu izkazala za čudovita!

Zdaj se sliši nekako smešno, toda resnično sem se bal, da bo moj rojstni dan le mesec dni po začetku pouka in obiskovanje šole, oddaljene 1500 kilometrov od prijateljev in družine, pomenilo, da bo hrom. Mislil sem, da do takrat ne bom mogel nikogar dovolj dobro poznati, da bi se imel res lepo, toda kot ponavadi sem se motil (in vesel sem, da sem bil!).poskušam nekaj seksi škornjev

visoki škornjiV petek zvečer se je moj dom preoblekel in odšel na zabavo v zahodnem kampusu. Bila je tematska v Vegasu, zato so bile različne sobe, ki so predstavljale različne igralnice v Vegasu, kot so Hotel Bellagio, The Venetian in MGM.

zabava v Las VegasuGrand. Obstajalo je celo območje, postavljeno kot kapela, s slikami čudnih parov, obloženih s stenami in božičnimi lučmi, ki so krasile strop. Za frat zabavo sem bil zelo navdušen - fantje so šli ven na okraske! Pogovarjali smo se in plesali v zgodnjih jutranjih urah.

na večerjoSobota, nasprotno, je bila nekoliko bolj klasična. Z avtobusom smo se odpeljali do približno pol ure oddaljenega nakupovalnega središča (prvič izven kampusa!), Nakupovali in pojedli pozno večerjo ob 10.00 v tovarni sira, kjer sem naročil slastno torto iz sira tiramisu. Bilo je čudovito preživeti večer s svojimi dobrimi prijatelji in ko je ura odbila polnoč, sem seveda zapel tradicionalni 'Happy Birthday'!

Katera najbolj kul tematska zabava, na kateri ste bili do zdaj v tem semestru? Povejte mi o tem v komentarjih!

To vsebino ustvarja in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.