Dvojčka Martinez zapustila ekipo 10 in obtožila Jakea Paula za ustrahovanje nad njimi v Bombshell VloguIn še dva člana ekipe 10 gresta skozi vrata ...

V eksploziji vloga, objavljenega prejšnji petek z naslovom 'Zapustili smo ekipo Jakea Paula', sta Ivan in Emilio Martinez sporočila, da zapuščata ekipo 10.Vlog se začne z dvojčki, ki vzkliknejo 'V redu, Jake, zato se jebi,' preden pojasnijo, da so se odločili zapustiti ekipo 10, potem ko so bili Jake in nekateri (ne vsi) drugi trpinčenja. Člani ekipe 10.Dvojčka pripovedujeta, da sta bila tako vznemirjena, da sta sodelovala z Jakeom Paulom, ko ju je prvič povabil, naj odideta v LA, da bosta del ekipe 10 in še vedno zelo cenita spodbudo, ki jo je dal v njihovi karieri, vendar so hitro ugotovili, da so se morali ločiti od ekipe 10, ko so postali zadnja stran večine Jakeovih šal in potegavščin.'Predstavljajte si, da ste - majhen otrok iz Španije ali z drugega dela tega sveta - prišli v LA in sploh ne govorite angleško,' je pojasnil Emilio. 'Želim si, da si predstavljate, da greste nekam, kjer nihče ne govori špansko ali vašega jezika, vidite ljudi, ki se smejejo, in sploh ne veste, o čem govorijo, nato pa ugotovite, da so govorili s *** o tebi. Smejali so se ti. Vsak dan.'Bratje so nadaljevali z razlago, da bodo šli spat v strahu, kakšno potegavščino jim bo zjutraj igral Jake. Oglejte si spodnji video.

Ta vsebina je uvožena iz YouTuba. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

To, da nekomu pomagate pridobiti več občinstva v YouTubu, še ne pomeni, da ga morate obravnavati kot sranje. Ne glede na to, ali se Jake in ekipa 10 zavedata, skozi kaj postavljajo svoje člane ali ne, fantje resnično samo želijo, da Jake spozna način vodenja svoje ekipe, ki je strupen, tako da bodočim članom ni treba iti skozi to, kar so storili.

'Jake, v ekipi 10. boš imel več članov. Želim, da z njimi ravnaš pravilno,' so se zavzeli. »Hočem, da z njimi ravnaš ne tako kot z nami. Kajti če boš z njimi ravnal kot z nami, boš vedno sam. In ne želim, da bi bil sam. 'Noelle Devoe je spletna urednica za zabavo na spletnem mestu Seventeen.com. Sledite ji naprej Twitter in Instagram !

Urejevalnik zabave Ko se v svoji sobi ne zataknem v povsem neproduktivno pijančenje Netflixa ali Tumblr, ki zalezuje Timothée Chalomet, iščem čudovite novice o slavnih, ki jih bo všeč sedemnajstim bralcem!To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.