Ljubezenski nasvet Vanessa Marano si želi, da bi ji sledil lik, ki ga je zamenjal ob rojstvuVanessa Marano Ljubezenski nasveti

Kaj bi storili, če bi vam nekdo rekel, da vas ima rad, vendar tega ne morete reči nazaj? Eeek. To je Bayova resničnost na začetku leta Zamenjana ob rojstvu Zimska premiera. Začelo se je zadnje leto, Bay misli, da jo je Ty prevaral, ker se mu ni mogla odpreti - in v glavnem poudarja. Če in kako Bay izve resnico, še ni določeno, vendar skozi vse nje Zamenjana ob rojstvu Vanessa Marano se je spopadla z znaki VELIKO o ljubezni.

Medtem ko odštevamo do nocojšnje zimske premiere, da vidimo, kaj nas čaka v Bayovem ljubezenskem življenju, Vanessa deli najboljše nasvete za zmenke, za katere si želi, da bi jih lahko dobila.1. pravilo: Ni vam treba biti v razmerju vsi. The. Čas

Bay gre od fanta do fanta do fanta. 'Ne vem, kako ima energijo!' Pravi Vanessa. Ko se oddaja spet začne, Bay preživlja težke trenutke in želi, da je nekdo zraven, četudi to ne bo Ty. Toda Vanessa misli, da bi bil ta grobi zaplet s Ty lahko pravi čas, da se Bay odpočije od fantov. 'Lahko je težko, toda [oddih od partnerskih odnosov, da bi bili samo samski], običajno pomaga ohranjati ravnovesje,' pojasnjuje Vanessa. Daj no Bay, imaš to punco!Pravilo št. 2: Odpusti, a ne pozabiKo je Emmett prevaral Baya, je bila zdrobljena (upravičeno) in precej poškodovana, vendar jo težko pusti. In sliši se, kot da kmalu ne bo Bay izvedel resnice tudi o TY. 'Zdi se mi, da bo to postavilo grdo glavo,' razkrije Vanessa. Torej, kaj naj Bay naredi, če se izkaže, da jo je Ty prevaral? Vanessa svetuje odpuščanje, vendar ne nujno pozabljanje. 'Mislim, da se dekleta ne bi smela nikoli več vrniti skupaj z nekom, ki jih je prevaral,' pravi Vanessa. 'Če fant zdaj ne spoštuje svoje zavezanosti, kako bo približno 20 let po vrsti?' Trden nasvet, Marano.

3. pravilo: Zavzemite se zase

Največji padec zaliva? 'Mislim, da se na koncu nenavadno žrtvuje malo sebe, kadar je v zvezi,' pravi Vanessa. 'Pritegnejo jo ljudje, ki imajo kompleks junakov.' Razčistimo: Ty je spoznala takoj, ko je ugotovila, da je bila zamenjana ob rojstvu, in se naslonila nanj, da je prišel skozi bombo, in biti ji ob strani, potem ko so jo prevarali. Lepo je imeti nekoga, na katerega se lahko opirate, ko imate težke trenutke, pomembno pa je tudi vedeti, da stvari prebrodite sami in se zavzeti zase in za način, na katerega želite, da vas v odnosu obnašajo. 'Gremo čez dekle v stiski,' razloži Vanessa. 'Imamo to srečo, da smo zdaj v družbi, kjer moške privlačijo ženske, ki lahko skrbijo zase in se držijo zase.' Amen, sestra! Slišiš to chicas? Ne rabiš moškega, še posebej tistega, ki se ne obnaša s tabo, kot si zaslužiš.Če želite izvedeti, kaj čaka Bayevo ljubezensko življenje - in ali bo sledila Vanessinim čudovitim nasvetom - se uglasite Zamenjana ob rojstvu zimska premiera nocoj ob 20:00 na ABC Family!

VEČ: Ljubeznivni nasvet Želim si, da bi ga lahko dal Carrie Diaries Značaj!

Kateri je najboljši ljubezenski nasvet, ki ste ga kdaj prejeli? Zvok v komentarjih!

To vsebino ustvarja in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.