Louis Tomlinson se odziva na Justina Bieberja, ki je odpovedal turnejo: ko obljubiš, moraš to videtiŠtevilne znane osebnosti so podprle Justina Bieberja, potem ko je odpovedal konec turneje. John Mayer in Justinov redni sodelavec Skrillex sta rekla, da mora Justin narediti tisto, kar je najbolje za njegovo duševno zdravje.

Toda ena oseba, ki ni povsem prepričana, da se je Justin pravilno odločil, je nekdanji član One Direction, Louis Tomlinson.Pevka Back to You se je odprla med intervjujem za radio 92.3 AMP. Čeprav se zaveda, da je duševno zdravje pomembno, je po njegovem mnenju pomembno izpolnjevanje obljub navijačem.Očitno moraš biti psihično v dobrem položaju, «je delil Louis. 'Mislim pa tudi, da bi morali do neke mere, ko se nekaj prijavite, to videti skozi.'Louis je opozoril, da je Justin nekako kršil obljubo oboževalcem, toda po pravici povedano, Justin je bil na turneji od marca 2016. In glede na to, da ne more deliti verzov in odrskega časa s štirimi drugimi soigralci, kot je to storil Louis, ko je gostoval podaljšano mora biti zlasti obdavčljiv.Na koncu Louis preprosto ne more narediti dovolj za svoje oboževalce, ker jim je tako hvaležen.

Nikoli ni dovolj, da bi lahko rekel ali naredil za oboževalce, je dodal Louis. Ljudje, ki kupujejo plošče, vas na koncu postavijo tja, kjer ste.

Urejevalnik zabave Ko se v svoji sobi ne zataknem v povsem neproduktivno pijančenje Netflixa ali Tumblr, ki zalezuje Timothée Chalomet, iščem čudovite novice o slavnih, ki jih bo všeč sedemnajstim bralcem!To vsebino ustvarja in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.