Louis Tomlinson je pravkar dražil svoj novi singl in DOLOČENO je o svoji vklopljeni deklici Eleanor CalderLouis Tomlinson se pripravlja, da bo 21. julija spustil svoj drugi samostojni singel, kar pomeni, da ima nekaj več kot teden dni časa za promocijo.

Singl se imenuje 'Back To You', Louis pa je produciral skladbo z Bebe Rexho in Digital Farm Animals. Na žalost ne gre za remiks skupine One Direction Odpelji me domov skladba iz obdobja 'Back For You', a vseeno bo neverjetna - predvsem zato, ker jo je navdihnila Louisova vklopljena punca Eleanor Calder.V sporočilu za javnost objavljeno na spletnem mestu Sony Music , Louis je razkril, o čem gre v pesmi, in napisal: 'S to pesmijo smo želeli napisati nekaj malo manj razburljivega. Gre za tisto eno osebo, na katero se ne glede na to, kako se trudiš, vedno znova vračaš. Vsa vaša podpora je bila neverjetna in komaj čakam, da slišite skladbo. 'Čeprav Eleanor ne izpiše posebej, je res edino dekle v življenju Louisa, ki ustreza računu. Z Louisom sta se razšla v začetku leta 2015 po štirih letih zveze. Medtem ko je bilo med oboževalci nekaj upanja, da se bo njun najljubši par spet združil, je ob objavi novic, da je Louis dobil otroka z Brianno Jungwirth in nato začel hoditi z igralko Danielle Campbell, to upanje hitro izhlapelo.Jasno pa je, da iskra med njima nikoli ni zamrla, ker sta leta 2017 spet skupaj in se zdi, da je močnejša kot kdaj koli prej. Mislim, zakaj bi sicer Louis napisal pesem o njej.Zdaj pa si oglejte mini predogled, ki ga je Louis pravkar objavil na Instagramu, in uživajte v romantiki!

Ta vsebina je uvožena iz Instagrama. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu. Ogled na Instagramu Urejevalnik zabave Ko se v svoji sobi ne zataknem v povsem neproduktivno pijančenje Netflixa ali Tumblr, ki zalezuje Timothée Chalomet, iščem čudovite novice o slavnih, ki jih bo všeč sedemnajstim bralcem!To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.