Izgubljena vera pri fantih? Preberi to!Hlače, plašč, vrhnja oblačila, obleka, svečana oblačila, obleka, interakcija, obleka, blazer, ogrlica, Carlos Alvarez / Getty Images Zabava Svojo najboljšo prijateljico sem povprašal o njenih načrtih za Valentinovo in to besedilo sem prejel nazaj:

'Vrtnice so rdeče, vijolice modre, sladkor je sladek in sovražim Valentinovo.'

Welp. Prepričan sem, da to povzema veliko občutkov deklet glede počitnic, ki so se zgodile prejšnji teden! Caroline (ime spremenjeno;)) je čakala, da jo pokliče ali načrtuje, da nas obišče v šoli. Čeprav je prvotno rekel, da jo bo obiskal za dan V, jo je, ko se je čas zavil, poskušal prepričati, naj ga raje obišče. Caroline mi je povedala, kako ji je hudo, da se vedno 'izgovarja' za fantje, ki ne kličejo nazaj ali si vzamejo tri dni časa, da se odzovejo na besedilo, in popolnoma pridem od kod prihaja. Skoraj popolnoma sem izgubil vero v fante - včasih me je mučilo pisati o tem, kako so tam zunaj dobri fantje, saj v resnici nisem verjel.Z veseljem lahko rečem, da sem se zaradi svojega fanta spremenil, vendar na najmanj mogočen način. Vem, da se ne srečujemo že zelo dolgo in da se lahko zgodi kaj, toda prepričana sem, da če se nama dvema ne bo izšlo, ne bo nič dramatičnega ali strašnega. Vem, vem, lahko bi se motil - zagotovo ne bi bilo prvič, vendar mislim, da ne.Da bi morda dokazal svojo trditev, se je Kevin vozil dve uri, da me je videl na Valentinovo. Ničesar velikega nisva načrtovala, mi je pa iz Italije naročil veliko škatlico moje najljubše čokolade in imeli bomo lepo večerjo. Ko je prišel sem, sem bila razburjena in jokala, ker sem ravno ugotovila, da je moja mačka doma res bolna. Moja mačka je kot moj majhen dojenček - imam jo že od vrtca in jo TAKO ljubim. Jaz sem nora mačja dama. Ko sem slišal, da je bolna, se nisem mogel osredotočiti na nič drugega. K me je na koncu vozil še dve uri, samo da sem lahko preživel čas s svojim bolnim muckom za konec tedna. Valentinovo smo praznovali na kavču v moji dnevni sobi, pri starih starših in moji mački.Po srcu sem še vedno pesimist, vendar je lepo, če včasih dvomim fantom.Preberite več od sedemnajst blogerke z zmenki Isabelle tukaj!

To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.