Deklica je napisala svoje šolsko poročilo o Zendayi, ker dobesedno vsi vedo, da je Z NAJHOLJŠANajbolj prikupna tretješolka na svetu, Hannah Martin iz Teksasa, živi sanje: ko je sedla delati domače naloge, se je odločila, da bo pisala o tem, kako zelo ljubi Zendayo K.C. Pod krinko . Ne samo, da je bila očitno tema, ki jo je odobrila učiteljica, učiteljica ji je na domačih nalogah namenila tudi majhen rdeč smeška. In ko je njena mama, Krista Gunn Martin, na Twitterju objavila fotografijo dragocene domače naloge, jo je Z. dejansko objavila svojim šestim milijonom sledilcem! Zdaj je to veliko za osemletnika.

Ta vsebina je uvožena iz Twitterja. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

@Zendaya moja hči je o tebi poročala v šoli. #bigfan #ona te ljubi pic.twitter.com/JjLz1Cg7Cs- Krista Gunn Martin (@ KMart2006) 16. september 2015

Hannah koristno razloži zaplet K.C. Pod krinko , in pravi, da je K.C. gre naprej 'gospodične.'(BTW ima izvrstno pisanje za osemletnika - ali celo za odraslo osebo.)Ni skrivnost tega vsi imajo radi Zendayo , vendar ima Hannah poseben razlog, da obožuje Disneyjevo zvezdo. Ko odraste, si želi biti igralka, zato si oglejte Zendayine sposobnosti K.C. Pod krinko jo v bistvu pripravlja za prihodnjo kariero pred kamerami.Ta vsebina je uvožena iz Instagrama. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu. Ogled na Instagramu

Ali lahko Hannah zdaj, ko je Zendaya pozorna, predlagamo, da se dobita na lekcije igranja? To bi bilo adorbs.To vsebino ustvarja in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.