Liam Payne pravi, da je Donald Trump osebno kaznoval eno smer, ko niso mogli spoznati njegove hčereIzgleda, da med Liamom Payneom in predsednikom Donaldom Trumpom ni izgubljene ljubezni. V prihajajoči številki revije za kulturo UK Rollacoaster, nekdanji član skupine One Direction razkriva, da se je Trump pred prevzemom funkcije osebno maščeval proti skupini, ko mu niso mogli dodeliti posebne usluge.

'Trump nas je dejansko brcnil iz hotela,' je dejal Liam v kratkem predogledu spomladanske naslovnice, ki jo je delila revija . 'Ne bi verjeli. Šlo je za [srečanje] z njegovo hčerko. 'Nesreča se je zgodila v New Yorku na nedoločen datum, ko je 1D bival v Trump Toweru. Trump, čigar hčerka je bila očitno velika oboževalka, je zagledal bivanje skupine in se obrnil, da bi se dogovoril za srečanje.'Poklical je našega upravitelja in spali smo,' je pripovedoval Liam.Ko so mu povedali, da skupina ni na voljo, je Trump dal strog predlog. 'Rekel je:' No, zbudi jih, 'je rekel Liam. 'In sem bil kot,' Ne. 'Po besedah ​​Liama ​​je bil Trumpov povračilni ukrep dvojen. Najprej je odvzel 1D-jeve VIP varnostne privilegije. 'Ne dovoli nam, da bi uporabljali podzemno garažo,' je Liam pojasnil, da je treba zaščititi množico oboževalcev. 'V New Yorku očitno ne moremo iti ven. New York je za nas neusmiljen. '

Potem se zdi, da jim je Trump odvzel tudi sobe. 'Bil je kot,' V redu, potem te ne želim v svojem hotelu. ' Tako smo morali oditi, «je rekel Liam.

BRUTAL.Vprašanje je: Katera hči Trump je bila režiserka? Ugibam Tiffany, saj je pri 23 letih prav v ključni demografski kategoriji fantov. Potem, kdo bi rekel, da Ivanka ni mama Direktorice?

V vsakem primeru Trump ni komentiral Liamovega pretisnega očesa. Pazil bom na Twitterju.

Urejevalnik zabave Ko se v svoji sobi ne zataknem v povsem neproduktivno pijančenje Netflixa ali Tumblr, ki zalezuje Timothée Chalomet, iščem čudovite novice o slavnih, ki jih bo všeč sedemnajstim bralcem!To vsebino ustvarja in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.