Kylie Jenner odlično povzema boj, ki ga razume vsako dekle, ki nosi samo črno barvoSamo nošenje črne je oblika umetnosti, pa tudi nenehen boj. ~ Brezhibno ~ se morate ujemati s črnimi odtenki, tako da nosite samo eno barvo, hkrati pa poskušate vključiti različne teksture in oblike, tako da ne boste videti, kot da vsak dan nosite enako natančno obleko.

Kylie Jenner, kraljica vseh črnih er'thangov, popolnoma razume težave. Objavila je sliko v omari, zaradi katere se slinimo in govori tudi o naših dušah na globoki čustveni ravni.

Ta vsebina je uvožena iz Instagrama. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu. Ogled na Instagramu

Slika je napisala z napisom 'kadar so vam všeč enake stvari', poleg stojal na stojalih na stojalih z oblačili pa je v bistvu dejanska naša slika vsako jutro ('Ali nosim črno fantovsko majico ali črno obrezano tee? ').

Priznajmo si, da je Kylie vse to črno na črno spustila v znanost. Njena skrivnost: barvni dodatki in dodatki za droge.

Ta vsebina je uvožena iz Instagrama. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu. Ogled na Instagramu Ta vsebina je uvožena iz Instagrama. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu. Ogled na Instagramu Ta vsebina je uvožena iz Instagrama. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu. Ogled na Instagramu Ta vsebina je uvožena iz Instagrama. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu. Ogled na Instagramu Ta vsebina je uvožena iz Instagrama. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu. Ogled na Instagramu Ta vsebina je uvožena iz Instagrama. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu. Ogled na Instagramu Ta vsebina je uvožena iz Instagrama. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu. Ogled na Instagramu Ta vsebina je uvožena iz Instagrama. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu. Ogled na Instagramu

Sledite @Seventeen na Instagramu!

Višji urednik sloga Kelsey je modni strokovnjak Seventeen.com in rezident Harry Potter nerd.To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.