Majice Kendalla in Kylie Jenner po večji tožbi vlečejo iz trgovinČe ljubiš Kolekcija Kendalla in Kylie Jenner za PacSun kolikor delamo, boste trpeli, ko boste izvedeli, da so majice s črte potegnili s polic, domnevno zaradi kršitve avtorskih pravic.

Šesta stran poroča, da je družba Island Company tožila družbo PacSun zaradi domnevne kraje sloganov majic. Majice Island Company se glasijo: 'Nehajte služiti. Kupite vozovnico. Dobiti barvo. Zaljubi se. Nikoli se ne vrni. ' Na majicah Jenners 'PacSun piše:' Beži. Zaljubi se. Nikoli se ne vrni. 'Levo je majica Island Company, desno pa PacSunov tank.Oblačila, koža, rokav, rame, klobuk, sklep, rdeča, komolec, organ, dodatki za kostume, Island Company / PacSun

Tožba je bila očitno poravnana na sodišču, majice pa so potegnili iz trgovin PacSun. PacSun se na našo prošnjo za komentar ni takoj odzval.

Sem Liz, modna in lepotna deklica na Seventeen.com.To vsebino ustvarja in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.