Kendall Jenner NE BI ODOBRILA najnovejšega dlančnika Kylie in TygeTyga je ta konec tedna nastopila na Kalifornijski državni univerzi, v Big Showu Northridge in Kylie Jenner se je odločila, da se bo udeležila in podprla svoj glas. Tako očitno je Tyga med izvajanjem ene od svojih pesmi imel da jo povabi, da se mu pridruži na odru.

V videu, ki ga je en član občinstva naložil na Instagram, je mogoče videti Tygo, ki vleče Kylie na oder. Kljub temu, da še naprej poskakuje, je videti, da ga Kylie objame in se mu stlači v vrat. Ja. Glavni PDA.Oglejte si spodnji trenutek.Ta vsebina je uvožena iz Instagrama. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu. Ogled na Instagramu

In čeprav je množica ponorela, stavimo, da bi bila njena sestra Kendall še več izkrivljena z izkazovanjem naklonjenosti javnosti kot je bila zadnjič. Guess je bilo dobro, da je ni bilo!Urejevalnik zabave Ko se v svoji sobi ne zataknem v povsem neproduktivno pijančenje Netflixa ali Tumblr, ki zalezuje Timothée Chalomet, iščem čudovite novice o slavnih, ki jih bo všeč sedemnajstim bralcem!To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.