Keke Palmer je glasno rekel, kaj vse razmišljamo o drami Bella Thorne / Charlie Puth / Tyler PoseyKeke Palmer je kar najbolje skočil v dramo, ki se je razbila okoli Belle Thorne, Charlieja Putha in Tylerja Poseyja.

Če potrebujete hitro osvežitev ...

To jesen, Bella in Tyler sta se zdela super drug v drugem - veliko razmišljajte o dlančnikih v družabnih medijih.Potem v začetku tega tedna, Bella in Charlie so opazili, da sta se obračala na plaži v Miamiju in večina ljudi je seveda domnevala, da so se stvari med njo in Tylerjem prešle.ZAKRET PLOTA: Pozno sinoči, Bella je objavila sliko, kako se ona in Tyler poljubljata , kar je Charlieja spodbudilo tweet vrsta izjav, ki zvenijo, kot da obtožuje, da je Bella z njim varala Tylerja.Čeprav ni jasno, kaj je spodbudilo Charliejev izbruh, nekateri oboževalci domnevajo, da je šlo za nedavni intervju v katerem je Tyler trdil, da sta z Bello še vedno par in se veselita skupnih počitnic.In Bella je ploskala takoj nazaj.

Ta vsebina je uvožena iz Twitterja. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

S Tyom sva bila prekinjena že več kot dva tedna, Charlie in ARENT Z ZASEBOM sva prijatelja. Ta članek je bil napisan za vedno.

- BITCHIMBELLATHORNE (@bellathorne) 22. decembra 2016

Torej, nazaj k naši punčki Keke.

Pravkar je tvitnila eno stvar, o kateri vedno skrivaj razmišljate o sporih slavnih na Twitterju: zakaj tega preprosto niste obdelali po celotnem besedilu ?!Ta vsebina je uvožena iz Twitterja. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

Zakaj nisi mogel ravno poslati sporočila @bellathorne zasebno, če ste bili zmedeni? Intervju je z datumom. Žal mi je Bella, ignoriraj 😘 https://t.co/XWPD8sY7hT

- Keke Palmer (@KekePalmer) 22. decembra 2016

Keke je tweetal Charlieja in se vprašal, zakaj ne bi mogel kar tako poslati sporočila Belli. Goooooood vprašanje. Jasno je, da se Bella strinja, saj je ponovno objavila Kekejevo podporo.

Keke je tudi omenil, da intervju, za katerega se Charlie zdi razburjen, ni na tekočem z najnovejšimi informacijami.

V nasprotju s Charliejem osebno nimam Belline številke, zato ji ne morem poslati sporočila, da bi ugotovil, kaj res nadaljevati. Ampak želim si, da bi lahko - to je zmedeno!

Hannah Orenstein je pisateljica pri Seventeen.com. Sledite ji naprej Twitter in Instagram .

To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.