Justin Bieber zapre govorice, da je med njim govedina in Shawn Mendes z enim InstagramomV začetku tega tedna je bilo razkrito, da Justin Bieber ni vedel, kdo je Shawn Mendes potem ko je radijski anketar vprašal Biebsa, kako se počuti po najnovejšem kanadskem srcu, ki je sledil njegovim stopinjam, Justin pa je odkrito odgovoril: 'Kdo je Shawn Mendes?' AWK.

Takoj so se začeli zavrteti očitki, da je Justin Shawna oddaljil s svojim odkritim odzivom, kljub temu da je Justin v celoti izrazil zanimanje za preverjanje Shawnove glasbe in Shawnu ni bilo vseeno.Zdaj Justin zmečka vse dolgotrajne sume govedine med njim in Shawnom. Izpolnil je obljubo, da si bo ogledal Shawnovo glasbo, in natančno povedal, kako se ob njej počuti na Instagramu.Njegova razsodba: Shawn je večinoma nadarjen in je tako ponosen na uspeh svojega kanadskega kolega, ki je s svojo veličastno glasbo razstrelil lestvice.Ta vsebina je uvožena iz Instagrama. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu. Ogled na Instagramu

#CanadiansDoItBetter? LOL. Kaže, da je kanadska zvestoba pri teh dveh močna!Kakor koli, čeprav se Justin pred dvema dnevoma popolnoma ni zavedal obstoja Shawna, očitno s svojo brezvestno reakcijo ni mislil na žalitev in je več kot pripravljen dati rekvizite tam, kjer so potrebni rekviziti.

Zdaj ... kdaj pa bo kolab Justin Bieber / Shawn Mendes udaril naša ušesa? Čakanje!

Urejevalnik zabave Ko se v svoji sobi ne skrivam v povsem neproduktivnem prepihu Netflixa ali Tumblrju, ki zalezuje Timothée Chalomet, iščem čudovite novice o slavnih, ki jih bo všeč sedemnajstim bralcem!To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.