Pridružite se Victoria Justice pri širjenju ljubezni do Valentinova!WHO ne radi obožujete Valentinovo 14. februarja? Točno tako. Nihče!

Tako kot se lahko zaradi V-dneva popolnoma počutite pod stresom ali osamljenim, če ste samski ali ste se pred kratkim razšli z nekom, je lahko za starejše, ki nimajo družine v bližini, zelo osamljen čas in se lahko počutijo izolirane in depresivne.Toda to lahko spremenite v tem V-dnevu!Popolnoma čudovita Victoria Justice se povezuje z DoSomething.org in Mentor Up's Love Letter Campaign, da pošlje voščilnice za Valentinovo ljudem, ki letos nimajo valentinovih - in vi lahko pomagate zvezdi razširiti veselje za V-dan. Preprosto - okrasite kartico z zapiskom, ki vključuje vaše ime, državo, hobije in kaj želite biti, ko boste starejši. Vaša kartica bo poslana lokalnemu starejšemu, 'da jim polepša dan in jim sporoči, da niso sami.'Oglejte si ljubek videoposnetek Viktorije, če želite izvedeti več o tem, kako se lahko vključite, nato pa si oglejte podrobnosti o tem, kako lahko prispevate k kampanji Ljubezna pisma na DoSomething.org/loveletters .Ta vsebina je uvožena iz YouTuba. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

Kako čudovita je ta kampanja (in Victoria!)? Mislite, da boste valentinovo poslali lokalnemu starejšemu? Sporočite nam spodaj!

To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.