Izkazalo se je, da je bil Calvin Harris v glasbenem videu Taylor Swift 'Wildest Dreams' in to noro romantična teorija to dokazujeV novem glasbenem spotu Taylor Swift za 'Wildest Dreams' ne manjka močnih fantov - živjo, Scott Eastwood! - a njen najljubši fant, fant Calvin Harris, je bil opazno odsoten ... ali tako smo mislili. Taylor ga je dejansko vtisnil v glasbeni video na povsem genialni način.

Briljantno ventilator na Tumblr je poudaril, da je Calvin svoj avatar na Instagramu spremenil v leva sredi VMA-jev, da bi odmeval lev iz 'Wildest Dreams'. Tukaj je od blizu lev v videu:Lev, Vretenčarji, Prilagoditev, Interakcija, Sedenje, Velike mačke, Mesojede, Kopenske živali, Tempelj, Masajski lev, Youtube

In tu je Calvinov novi Instagram avi:Besedilo, bela, črta, pisava, Instagram

Na prvi pogled je Calvinovo stikalo v družabnih omrežjih videti le kot prijeten način, da pokaže svojo podporo, medtem ko je na njeno veliko noč tisoč kilometrov stran od Taylor. (Video je debitirala na VMA-jih v Los Angelesu; DJ je igral v Glasgowu na Škotskem.)Ampak BuzzFeed naredi teorijo korak naprej in je popolnoma smiselna. Ste pripravljeni na to, da vas raznese? Lev 'Wildest Dreams' je simbol Calvinove ljubezni do Taylorja. (Veste, ko vaš učitelj angleščine govori o zeleni luči v Ljubljani Veliki Gatsby kot simbol Gatsbyjevih upov na prihodnost z Daisy? Ista stvar.)Približno minuto v videoposnetku se lev prikaže v daljavi in ​​zaščitniško opazuje Taylorin lik, ko se zaljubi v Scottov lik. Potem, ko Scott lik zlomi srce Taylorjevega lika, se tolaži, ko sedi ob levu v presenetljivi, močni sceni. Ne glede na to, s kakšnimi izzivi se Taylor sooča, bo Calvin vedno na voljo, da jo zaščiti in potolaži.

Naredili smo malo lastnega detektiva in našli dokaze, ki v bistvu potrjujejo to teorijo. Že marca je Calvin izdal glasbeni video s HAIM-om (ki so certificirani člani dekliške ekipe), v katerem je bil lev. Pa ne kateri koli lev, ampak natančno lev, ki ga je uporabljal kot avatar na Instagramu. Tu je posnetek iz Calvinovega videoposnetka:

Lev, Narava, Rjava, Organizem, Naravno okolje, Masajski lev, Koža, Velike mačke, Fotografija, Felidae, Youtube

Marec je bil ravno v času, ko sta se razmerja Calvina in Taylorja segrevala, zato mora imeti žival za par poseben pomen. Vemo, da Taylor obožuje mačke in lev je najmočnejša, kraljevska mačka med njimi. Smiselno!Torej. Jebeno. Lepo.

To vsebino ustvarja in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.