Iskra Lawrence je odpustila komentatorja, ki pravi, da nima pravice govoriti o sramoti telesaIskra Lawrence se spet vrača in nadaljuje njeno prizadevanje, da bi svet postavil bolj telesno pozitiven kraj . Na Twitterju je odprla komentatorja, ki je namigoval, da zaradi Iskrinega 'brezhibnega' videza nima pravice govoriti o sprejemanju telesa.

Komentator ji je tudi očital, da je za denar promovirala le telesno pozitivnost - kar očitno ni, ampak tudi če bi bila, koga briga ?! Dokler obstaja pozitivno sporočilo, kaj je vseeno, kakšno je njeno razmišljanje?Zdelo se je, da Iskra razmišlja v tej smeri, zato se je branila na najbolj popoln način.Nato je poudarila, da je prav, da ji povem, da ne more kaj storiti zaradi svojega tipa telesa, pravzaprav oblika sramotenja telesa.Navijači so hitro skočili v obrambo Iskre in tvitnili, da podpirajo manekenko.Ta vsebina je uvožena iz Twitterja. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

@iskralawrence ja si !!! Sploh se ni treba braniti ... preprosto ne razumejo sporočila, ki ga pošiljate 😘💋️

- Lucy (@evanslv) 10. maj 2016

Po razpravi je imela Iskra še zadnje ločitveno sporočilo. 😂

*stoječe ovacije*Sledite @Seventeen na Instagramu!

Višji urednik sloga Kelsey je modni strokovnjak Seventeen.com in prebivalec Harryja Potterja.To vsebino ustvarja in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.