Coroner je razkril vzrok smrti igralca Jacksona Odella igralca iCarlyPOSODOBITEV (8/27/18, 10:45 ET ET): Vzrok smrti Jacksona Odella je bil objavljen v nedeljo. Junija je umrl zaradi prevelikega odmerjanja mamil v objektu za trezno bivanje, je razkrilo poročilo zdravnika okrožnega okrožja Los Angeles. Odellin vzrok smrti je bil opisan kot akutna toksičnost heroina in kokaina, preveliko odmerjanje pa nesreča, napovedal .

Prvotna objava: Igralec Jackson Odell, ki je igral Gumbo pri Nickelodeon's iCarly , je bil 8. junija v svojem kalifornijskem domu najden mrtev, po navedbah Raznolikost . Star je bil 20 let. Vzrok smrti še ni znan.Njegova družina je novico potrdila na Twitterju.'Družina Odell je v petek izgubila našega ljubljenega sina in brata Jacksona Odella. Vedno bo sijoča ​​luč in briljantna, ljubeča in nadarjena duša. Toliko več je imel za deliti. Naša družina bo to resnico vedno nosila naprej. Naša želja je, da to počne tudi preostali svet, ki ga je poznal in ljubil. Zdaj bomo poskušali zasebno razumeti našo neizmerno izgubo. Ne bomo več dajali izjav, 'so zapisali.Ta vsebina je uvožena iz Twitterja. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

pic.twitter.com/PxaVyfe8vU- Jackson Odell Music (@JaxnTweets) 10. junij 2018

Vzhajajoča zvezda se je pojavila v več televizijskih nadaljevankah, med drugim Goldbergovi in Fosterji , pa tudi film iz leta 2011, Judy Moody in poletno poletje .

Jacksonov prijatelj in Sodobna družina costar Ariel Winter je izjavo delil na Twitterju.

'Uničen, ko sem slišal o smrti Jacksona Odella. Jacksona sem poznal že od našega dvanajstega leta in nastopil je celo v epizodi Sodobna družina . Nismo se veliko pogovarjali, ko smo vstopili v srednješolska leta, vendar sem vesel, da sem z njim lahko preživel čas pred njegovim koncem. Zelo težko slišim, da bi kdo umrl, toda nekdo tako mlad me res žalosti. Pošiljanje ljubezni njegovi družini in prijateljem, «je zapisala.Ta vsebina je uvožena iz Twitterja. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

:( pic.twitter.com/P5J7mcOMl5

- Ariel Winter (@ arielwinter1) 10. junij 2018

Poleg igranja je Jackson delal kot kantavtor. Njegova najbolj znana pesem 'Wings of an Angel' je bila predstavljena v zvočnem posnetku filma Za vedno moja punca in zapel American Idol tekmovalka in zvezda country glasbe Lauren Alaina.

Ta vsebina je uvožena iz YouTuba. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

Victoria Rodriguez je sodelavka pri Seventeen.com. Sledite ji naprej Twitter in Instagram !

To vsebino ustvarja in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.