I. Marlene King je morda pravkar razkrila, da se nekdo vrača iz mrtvih v nocojšnjem PLL #FAceToFace FinalePo manj kot štirih urah (OMG SAMO 4 URE), dokler se ne razkrije resnična identiteta A, so vse oči uprte v Lažnivce in njihovega vodjo prstana, družbene račune I. Marlene King v upanju na nekaj namigov. Marlene je cel dan tvitnila o finalu, toda en na videz nedolžen tvit je morda razkril velik spojler za nocojšnjo epizodo.

Marlene je objavila ta vprašalnik pred oddajo, ki so ga ustvarili nečakinje režiserja oddaje. Vključuje vsa standardna vprašanja PLL oboževalec želi vedeti - Kdo je A? Kdo je Red Coat? Kdo je ubil Bethany Young? - vključuje pa tudi enega oboževalca, ki še ni pomislil: 'Nekdo je živ ... Kdo?'Marlene je tvitnila, da je bil vprašalnik 'tako ljubek' - ali to pomeni tudi, da vprašanja v celoti odobrava?Ta vsebina je uvožena iz Twitterja. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

Tako ljubek. Nečakinje našega režiserja Rona L so naredile ta kontrolni seznam za finale 2nites. pic.twitter.com/ybbLNJd2lo- I. Marlene King (@imarleneking) 11. avgust 2015

V redu, tako da bi lahko povsem pomenila, da je 'tako luštno' in ne da nujno pomeni, da so vsa vprašanja zakonita. AMPAK to ne bi bilo prvič PLL je nekoga vrnil iz mrtvih. Mislim, da je bila Alison večino oddaje mrtva.Tam je ena smrt, ki je bila vedno sumljiva - smrt prvega dekleta Emily, Maje. Vse res PLL oboževalci vedo, nikoli ne moreš šteti, da je nekdo resnično izginil, ne da bi videl telo (in tudi takrat res ne moreš biti prepričan) in skoraj šest sezon, Maje še nikoli ni bilo niti videti. Ali je mogoče, da se bo Emily po vsem tem času spet združila s svojo resnično ljubeznijo? Je Maya lahko rdeči plašč? Ali Črna vdova?

Lasje, nos, usta, ustnice, obraz, pričeska, koža, brada, čelo, obrv, Giphy.com

Še manj kot štiri ure, dokler ne ugotovimo!

Samostojni pisatelj Sem Jelani, samostojna pisateljica.To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.