Kako narediti, da so vaše ustnice naravno večjeČe nas je družina Kardashian / Jenner česarkoli naučila, je težka kontura in preveč obložena ustnica skoraj tako spremenljiva kot dejanski kirurški poseg - brez stroškov in časa okrevanja. Torej, če poskušate priti do tega gostega moliča, kot je naš gospodar in rešiteljica Kylie Jenner, samo ukradite trike, ki jih je uporabila prej začela je dobivati ​​polnila za ustnice na reg.

Ta vsebina je uvožena iz {embed-name}. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

Ko nanesete vse izdelke za ustnice (vemo, da jih uporabljate več), na majhno puhasto krtačo nanesite odtenek v obliki praška in ga potegnite pod spodnjo ustnico. Tako boste pod ustnice dali rahlo senco in izgledale bolj puhasto. Nasvet za profesionalce: rahlo se dotaknite konturnega odtenka - po potrebi lahko vedno dodate več pozneje!10. Maske za ustnice ... zaupajte jim!

Maske za ustnice so zabaven in hiter način, kako napolniti svojega molička. Večina mask za ustnice na trgu je prežeta s kolagenom, ki pomaga zmanjšati videz drobnih gub in naredi vaše ustnice bolj gladke. Nekatere so zasnovane kot pločevinaste maske - te naj bi jih za nekaj minut položili neposredno na ustnice, da se lahko kolagen (in druge koristne sestavine) potopijo vanje. Če vam ideja o nanašanju gel maske na ustnice ni potrebna, se lahko odločite za masko čez noč, ki se nanaša kot balzam za ustnice.Maska za ustnice RoseMaska za ustnice RoseKOCOSTAR revolve.com46,52 USD NAKUPUJTE ZDAJ Maska za spanje ustnicMaska za spanje ustnicLANEIGE sephora.com22,00 USD NAKUPUJTE ZDAJ GENIUS Liquid Collagen LipGENIUS Liquid Collagen LipAlgenist sephora.com35,00 USD NAKUPUJTE ZDAJ BurtBurt's Bees 100% naravna vlažilna maska ​​za ustniceBurtove čebele amazon.com 17,99 USD15,49 USD (14% popusta) NAKUPUJTE ZDAJ

11. Pojdite z metodo zapiranja ustnic Gua Sha

Verjetno se sprašujete ... 'Kaj je Gua Sha?' Ne skrbite, tudi jaz sem. Ste že kdaj videli, da nekdo s kamnom poudari čeljust ali ličnice? To je ena vrsta metode Gua Sha, pri kateri se orodje uporablja za pritisk in lajšanje napetosti. Enako lahko storimo z ustnicami, vendar je najbolje, da to metodo uporabljamo zmerno. Če to počnete večkrat na dan, lahko povzroči draženje, zato bodite previdni!Po pripravi kože priporočamo uporabo kamna z robom glavnika, da spodbudite območje okoli vaše ustnice. Tega ne želite delati neposredno na ustnicah, ker so občutljive. Nežno pritisnite na zunanji del ustnic in rob glavnika poravnajte v razmeroma hitrem gibanju. To bo povzročilo trenje okoli ustnic, kar jim bo pomagalo, da se bodo strli in pokazali njihovo naravno barvo!Cesarica StoneCesarica StoneWildling Beauty wildling.com65,00 USD NAKUPUJTE ZDAJ Glavnik iz roza kvarca Gua ShaGlavnik iz roza kvarca Gua ShaFORUHEALTH amazon.com9,58 USD NAKUPUJTE ZDAJ Sem Liz, modna in lepotna deklica na Seventeen.com. Višji urednik sloga Kelsey je modni strokovnjak Seventeen.com in prebivalec Harryja Potterja.To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.