Tukaj je razlog, zakaj je bila tvoja cela Instagram Feed včeraj deklica v rdečih kopalkahV torek je podjetje, imenovano Sunny Co Clothing, objavilo obdarovanje na Instagramu. Kdor je v ZDA objavil svojo fotografijo modela, ki je nosil svojo rdečo obleko Pamela Sunny Suit v vrednosti 64,99 USD in označil @sunnycoclothing v naslednjih 24 urah, bi kopalke prejel brezplačno (čeprav bi bil sam odgovoren za stroške pošiljanja in ravnanja).

Kopalke, bazen, bikini, prosti čas, rekreacija, dolgi lasje, Instagram

Odziv je bil ogromen. Na tisoče ljudi je objavilo sliko in več kot 100.000 je komentiralo prvotno objavo.Tako so izgledale označene fotografije podjetja Sunny Co.Lasje, Zabava, Prosti čas, Voda, Fotografija, Bazen, Poletje, Bikini, Kopalke, Mladina, Instagram

Mislim, dobil je res nedosegljivo. To so v bistvu čez noč postale najbolj zaželene kopalke.Ta vsebina je uvožena iz Twitterja. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

Sneak peek poletje '17 pic.twitter.com/TATZUjbYv7- Brett Walsh (@wrettbalsh) 3. maj 2017
Ta vsebina je uvožena iz Twitterja. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

Dekleta se to poletje potegnejo do bazena s svojimi brezplačnimi kopalkami 'SunnyCoClothing' pic.twitter.com/hNeXWNpslD

- Karim (@karimtbe) 3. maj 2017

Toda na žalost se je zdelo predobro, da bi bilo res.

Sunny Co je podjetje, ki sta ga nedavno ustanovila dva upokojenca z Univerze v Arizoni, Alan Alchalel in Brady Silverwood.'Oba sva mlada podjetja in sva nekoliko preobremenjena z ogromnim zanimanjem za izdelek,' je povedal tiskovni predstavnik znamke Novice BuzzFeed .

V 20 urah je družba opozorila svoje sledilce, da si 'zaradi obsega virusov pridržujemo pravico omejiti promocijo' in da 'lahko pride do zamud' pri pošiljanju.

Oblačila, kopalke, monokini, bikini, enodelne kopalke, stegno, noga, majica, spodnje perilo, mišice, Instagram

Po poročanju BuzzFeeda je bilo več ljudem, ki so kopalke kupili s promocijsko kodo 'SUNNY', za kopalke in pošiljko zaračunanih celotnih 77,97 USD, namesto obljubljenih 12,98 USD za samo pošiljanje.

Zdaj je Facebook blagovne znamke zasut s pritožbami strank, račun Instagram pa je izbrisan.

Alan in Brady sta v četrtek na Facebooku dala izjavo, da se opravičita svojim strankam in razložita, kako bo blagovna znamka napredovala naprej.

Ta vsebina je uvožena iz Facebooka. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

'Resnično nismo slutili, da bo odziv tako močan in zelo nam je žal za kakršno koli zmedo,' so zapisali 'Potrudili se bomo, da bomo upoštevali našo ponudbo za prvih 50.000 naročil, oddanih v sredo, 3. maja 2017. Če ste pomotoma oddali naročilo brez uporabe kode za popust, vam bomo vrnili ceno kopalk. Vendar ne bomo mogli povrniti provizij za transakcije. '

Ugotovili so tudi, da bodo del dobička namenili Alzheimerjevi zvezi.

Številne stranke niso zadovoljne z odzivom podjetja Sunny Co.

'Ali lahko prosim odgovorite na moje Facebook sporočilo o vračilu kupnine. Moj račun bo preveč črpal, «je zapisal eden.

'Lahko prosim odgovorite na moja e-poštna sporočila in facebook sporočila o obdelavi vračila kupnine skupaj z vsemi ostalimi, ki vas poskušajo dobiti zaradi iste težave,' je zapisal drugi.

Obleka Pamela je zdaj navedena kot razprodana na spletni strani podjetja. Očitno.

Hannah Orenstein je pomočnica urednice funkcij na Seventeen.com. Sledite ji naprej Twitter in Instagram !

To vsebino ustvarja in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.