Tu je strašljiva stvar, ki se lahko zgodi, če nosite pretesno manšeto za ušesaManšete za ušesa so močne, hladne in popolnoma v trendu, vendar so varne?

Kelly Osbourne je pravkar delila čuden izid očitnega zibanja enega od teh trendovskih kosov na ušesu. Na Instagramu je objavila sliko, na kateri je videla, da je njeno ušesno ogrinjalo videti rdeče in zelo oteklo.Ta vsebina je uvožena iz Instagrama. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu. Ogled na Instagramu Ta vsebina je uvožena iz Instagrama. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu. Ogled na Instagramu

Iz Kellyjevega lahkotnega napisa ni videti, da bi bila narejena kakšna trajna škoda, a vseeno - oj ! Ko boste naslednjič nakupovali nekaj ušes, poskusite zapeti manšeto, da ne bo pretesna.Sledite @Seventeen na Instagramu za več modnih novic, ki jih je treba vedeti.Višji urednik sloga Kelsey je modni strokovnjak Seventeen.com in prebivalec Harryja Potterja.To vsebino ustvarja in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.