Tu je RESNIČNI razlog, da sinoči Kylie Jenner in Tyga nista skupaj hodili po rdeči preprogiSinoči je bila Rihannina Diamond Ball, dobrodelna svečana podpora lastni fundaciji Clara Lionel, ki donira denar za izboljšanje zdravja, izobraževanja, umetnosti in kulture po vsem svetu. In Kylie Jenner se je po rdeči preprogi sprehodila videti kot najbolj glamurozno dekle, ki obstaja (ker, tja, je) s svojo bae ob sebi ... in pod bae, mislimo na njeno prijateljico Justine Skye, ne Tyga!

Oblačila, Obleka, Hlače, Čevelj, Rame, Rdeča, Tla, Vrhnja oblačila, Preproga, Slog, Getty

Tudi Tyga se je udeležila, vendar se je odločila, da bo nastopila solo na rdeči preprogi.Oblačila, plašč, hlače, majica s kratkimi rokavi, ovratnik, majica, vrhnja oblačila, obleka, svečana oblačila, slog, Getty

Če sta bila oba na isti zabavi, zakaj se potem nista skupaj slikala na rdeči preprogi? Vemo, da si Kylie in Tyga domnevno prizadevata dobiti malo prostora za dihanje; menda se je iz njene hiše preselil prejšnji mesec. Prav tako so izogibanje vprašanjem o tem, kaj ~ točno ~ se dogaja z njunim odnosom.

Izkazalo pa se je, da je resnična razlaga njihove radovedne poteze na rdeči preprogi pravzaprav precej preprosta: Tyga je imela sinoči še en dogodek (praznična dobrodelna zabava, ki je koristila Ameriškim fantovskim in dekliškim klubom). Namesto da bi celo noč preživel na zabavi Rihanne, si je čas razdelil med obe strani zaradi dveh neverjetnih ciljev.

Oblačila, pričeska, ovratnik, plašč, majica s kratkimi rokavi, vrhnja oblačila, obleka, svečana oblačila, slog, lase na obrazu, Getty

To pomeni, da Kylie in Tyga verjetno preprosto nista prispeli na Diamond Ball hkrati. Skrivnost: razrešena.

To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.