Tukaj je 9 modnih in lepotnih trendov, ki bodo prevladovali v letu 2016, piše PinterestKo gre za slog inspo, je Pinterest pravi kraj. Na enem mestu lahko najdete vse lepotne krampice, nasvete za oblikovanje in trend, ki prihranijo denar, na enem mestu, zdaj pa lahko kupujte stvari, ki jih imate radi neposredno iz aplikacije. Pinterest je pravkar olajšal načrtovanje OOTD s seznamom najbolj vročih modnih in lepotnih trendov, s katerimi bodo vsi obsedeni v letu 2016. Oglejte si te predmete, ki jih morate imeti, in začnite se pripravljati na svoje najbolj elegantno leto doslej!

Modni trendi 1. Throwback Sneaks
 2. Ta vsebina je uvožena iz Pinteresta. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu. Ta pin na Pinterestu.
 3. Izjava Sončna očala
 4. Povišan športni prosti čas
 5. Ujemajoči se kompleti
 6. Ta vsebina je uvožena iz Pinteresta. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu. Ta pin na Pinterestu.
 7. Pasovi
 8. Merlot, Burgundija in Maroon
 9. Moda brez pravil: mešanje tekstur in vzorcev Ta vsebina je uvožena iz Pinteresta. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu. Ta pin na Pinterestu.
 10. Androgini videz
 11. Omare za kapsule

Trendi las in lepote 1. Krste nohti
 2. Barvanje las sirena
 3. Vintage broške za lase
 4. Naravni lasje
 5. Ta vsebina je uvožena iz Pinteresta. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu. Ta pin na Pinterestu.
 6. Androgini ličila
 7. Izdelki za obrvi
 8. Starinski kompleti za nego
 9. Oko 'Adele'
 10. Ta vsebina je uvožena iz Pinteresta. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu. Ta pin na Pinterestu.
 11. Manikura

Sledite @Seventeen na Instagramu za vse najlepše modne in lepotne inspo!Višji urednik sloga Kelsey je modni strokovnjak Seventeen.com in rezident Harry Potter nerd.To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.