Razburljiv razlog Dove Cameron in Ryan McCartan sta odložila oddajo v LouisianiPo tragičnem umoru Christine Grimmie sta Dove Cameron in Ryan McCartan preložila oddajo Girl and Dreamcatcher v Louisiani. Predstava naj bi bila na sporedu v soboto.

'Za umetnike povsod so temni časi, za tiste, ki so poznali Christino, in za splošno javno moralo,' sta Dove in Ryan zapisala na Twitterju. 'Naša glavna prednostna naloga je varnost neverjetnih navijačev, ki pridejo pokazati svojo podporo. Zavedamo se, da se z našimi opravičili ne moremo izogniti morebitnim razočaram, ki jih čutijo naši oboževalci. Prosimo, vedite, da je bila to zelo težka odločitev. 'V nadaljevanju so pojasnili, da so se težko odločili, da oddajo preložijo zaradi skrbi za varnost svojih oboževalcev in zaradi žalosti zaradi Christineine smrti in streljanja v Orlandu.„Glede na nedavne tragedije, ki so nam pri srcu, v čast izgubljenih življenj in v skladu s previdnostnimi ukrepi, ki jih moramo zdaj vcepati, se bomo morali kasneje vrniti v Louisiano. Naša srca so z vami in so težka. Vsa naša ljubezen. 'Prejšnji teden je bila Dove na Twitterju odprta zaradi svoje žalosti in izrazila, kako težko se je oddaljila od Christinine smrti.Ta vsebina je uvožena iz Twitterja. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

Jaz sem tako žalostna. Kako lahko nadaljujete s takšnim vikendom? Rad imam vsakega izmed vas. Človeštvo je zmedeno. Ljubi čim več.

- Dove Cameron (@DoveCameron) 13. junij 2016
Ta vsebina je uvožena iz Twitterja. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

Se še kdo tako težko premika od tega? Kako razmišljate o čem drugem. Kaj lahko narediš. Vsak odgovor je koristen.

- Dove Cameron (@DoveCameron) 13. junij 2016
Ta vsebina je uvožena iz Twitterja. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

Vem kot 'slaven' naj objavim nekaj inspirativnega in nadaljujem po 24 urah, vendar sem človek in ne vem, kako obdelati- Dove Cameron (@DoveCameron) 13. junij 2016

Dove je bil Christinin prijatelj in je zaveznik LGBTQ skupnosti.

Upamo, da bosta Dove in Ryan uspela najti mir z nedavnimi tragedijami in svojo oddajo prestaviti na kasnejši datum, ko bodo vsi na varnem.

To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.