Ugani, kdo je pravkar premagal Kendalla Jennerja in Taylor Swift kot najsodobnejšo slavo leta 2015 ?!Ni dvoma, da je imela Ariana Grade čudovito leto. Leta 2015 jo je začela Ogled medenih tednov , izdala svojo zasvojenost, novo uspešnico 'Focus', posnela neverjetno sodelujejo z Who Is Fancy in Meghan Trainor , in izdala svojo dišavo .

Poleg teh neverjetnih dosežkov bo Ari kmalu končal leto z * bang * * bang * in prejel še eno neverjetno nagrado. Yahoo in Polivore je pravkar objavila, da je bila Ariana najbolj iskana modna ženska slavenka na internetu v letu 2015, ki je premagala druge pomembne ikone sloga.Potem ko sta Kendall Jenner in Taylor Swift v celoti v lasti sveta Instagrama dve najbolj všečni sliki leta 2015 , da ne omenjamo, da sta ga oba letos ubila na rdeči preprogi in z nje s svojim neverjetnim slogom, bi morda uganili, da bi zasedli prva mesta. Toda obe zvezdnici sloga sta bili na drugem mestu kraljice Ari.Arianini oboževalci so najbolj iskali njene mačje ušesa (duh), obleko, ki se prilega in prilepi (tudi duh), pa tudi majico brez rokavov. Kendall se je uvrstila na drugo mesto in z najboljšimi iskanji za svojo sivo torbico in superge Adidas Stan Smith.Taylor je bila na 3. mestu na seznamu iskanj v slogu celeb, oboževalci pa so iskali njene bordo čevlje, jeansi midi krilo in rumen dežni plašč.Čestitke vsem trem elegantnim damam! Definirali so naše ikone sloga!

Višji urednik sloga Kelsey je modni strokovnjak Seventeen.com in rezident Harry Potter nerd.To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.