Gay igralec je Coltona Haynesa imenoval 'muco' za to, kako je prišel ven, Colton pa je imel NAJBOLJŠI odzivColton Haynes uradno izšel kot gej v surovem in razkritem intervjuju z Teden zabave zadnji mesec po letih špekulacij. Delil je svojo izkušnjo, da so ga zaradi njegove spolnosti strogo obsojali, še posebej ker je igralec, in razkril, da mu je končno prijetno in srečnejši kot kdaj koli prej. Super, kajne ?!

No, eden od Coltonovih slavnih sodobnikov ni bil navdušen. V intervju z Jastreb , Pravi O'Neali zvezda Noah Galvin je govoril o tem, kako težko mu je priti do naravnost vlog gejevskega igralca, ki je zunaj. Anketar je nato vprašal za Noetovo mnenje o Coltonu Haynesu (katerega dve glavni vlogi na televiziji sta bili naravnost moški) in bil je precej oster.'To se ne bo pojavilo,' je rekel, morda se nanaša na Coltona, ki je bil nejasen glede svoje spolnosti v preteklosti. 'To so jebeni mučki. Tako je, dovolj ljudi domneva, da spim z moškimi, zato bom le rahlo potrdil dejstvo, da sem sesal kurac ali dva. To za male geje ne pomeni ničesar, ampak jim da več materiala za samozadovoljevanje. 'Colton se je seznanil z Noetovimi komentarji in se oglasil na Instagramu, da ga zapre in razloži, da Noah ne ve ničesar o svojih osebnih težavah in nima pravice obsojati, ker je prišel ven, kdaj in kako je to storil.Ta vsebina je uvožena iz Instagrama. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu. Ogled na Instagramu

Colton si zasluži vse nagrade, ker se je odzval tako kul, celo tako daleč, da si je Noah kljub nepodpornim komentarjem zaželel srečo v prihodnosti.Še bolje, Noah je videl Coltonov odziv in odziv skupnosti LGBT in si ga resnično vzel k srcu. Na Twitterju je objavil opravičilo:

Ta vsebina je uvožena iz Twitterja. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

pic.twitter.com/6qrTjiW7YD

- Noah Galvin (@Noahegalvin) 9. junij 2016

To je najboljši način, da se je to lahko končalo.Urejevalnik zabave Ko se v svoji sobi ne zataknem v povsem neproduktivno pijančenje Netflixa ali Tumblr, ki zalezuje Timothée Chalomet, iščem čudovite novice o slavnih, ki jih bo všeč sedemnajstim bralcem!To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.