Nova Fitness linija za vselej Forever 21 pošilja izjemno pomembno sporočiloForever 21 je pravkar izdal ubijalsko linijo aktivnih oblačil plus size, ki so tako prikupne, da bi se večina kosov lahko podvojila kot zabava ali oblačila v razredu. Oblačila so čudovita in čudovita, predvsem pa linija promovira res neverjetno sporočilo.

Številni fitnes kosi, predstavljeni v kolekciji, so okrašeni z besedno zvezo 'brez prostih dni', nadvse motivirajočim geslom, ki se bori proti povsem nepravilnemu stereotipu, da so dekleta, ki nosijo večje velikosti, lena in ne vadijo ali da niso ' t zdrav življenjski slog.Človeško telo, rame, sklep, pas, športna oblačila, komolec, slog, aktivne hlače, trebuh, vrat, Večno 21 Rokav, človeško telo, rame, tekstil, sklep, stoječe, slog, pas, koleno, nogavice, Večno 21 Rokav, rame, sklep, stoječe, komolec, slog, pas, koleno, moda, vrat, Večno 21

To pravkar izdano zbiranje je na voljo v velikostih XL-3X in vsebuje visoke gamaše, športne modrčke z zadrgo, raztegljive puloverje in mrežaste vrhove. Poleg tega nič ne presega 30 USD!Jaj za kondicijo! Jaj za modo! Jaj za telesno pozitivnost!Sledite @Seventeen na Instagramu za več #bodypositive news!Višji urednik sloga Kelsey je modni strokovnjak Seventeen.com in rezident Harry Potter nerd.To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.