Prvi pogled na čarovniški svet tematskega parka Harry Potter v Hollywoodu vas bo spravljal v jokZabaviščni park Čarovniški svet Harryja Potterja v Universal Studios v Orlandu na Floridi se je odprl leta 2010, še preden se je končala neverjetna serija filmov, ki temelji na isti seriji knjig. Park je neverjeten in polna vseh čarobnih krajev, ki ste jih vzljubili iz knjig in filmov , a zdaj, ko se je filmov končalo, svet močno potrebuje več krajev, kjer bodo Potterheads lahko živeli svoje čarovniške sanje. Zato je bilo konec leta 2011 napovedano, da bodo v Universal Studios v Hollywoodu zgradili še DRUG tematski park Harry Potter.

Štiri leta kasneje je Universal Studios končno objavil datum odprtja svojega novega parka Harry Potter in ko boste ugotovili, kako blizu je, boste praznovali, kot da ste pravkar dobili pismo o sprejemu v Hogwarts. Park se odpira * drumroll prosim * 7. aprila!Universal Studios so objavili video, v katerem so s pomočjo Lune Lovegood, Evanne Lynch, objavili datum odprtja parka! Oglejte si spodnji video, da prvič poskusite neverjetno dobroto Harryja Potterja, ki se obeta!Ta vsebina je uvožena iz YouTuba. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

Vsakdo mora izprašiti metle in odleteti v Hollywood, da obišče ta park! V Leaky Couldronu je masleno pivo z našim imenom!Urejevalnik zabave Ko se v svoji sobi ne skrivam v povsem neproduktivnem prepihu Netflixa ali Tumblrju, ki zalezuje Timothée Chalomet, iščem čudovite novice o slavnih, ki jih bo všeč sedemnajstim bralcem!To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.